Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: Narggunska sunca - Glava petnaesta

Diskusije s portala storyatures.com
DarioD

Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava petnaesta

Post by DarioD »

Sva sreća da nas imamanji dio koji ne čita slične tiskovine, pa je užitak maksimalan i ne nalazimo naznake plagiranja (me happy).

To za zmajeve da nemaju organ.... i to mi je novo (me disappointed)... šteta :LEGO09: Unijelo bi malo "topline" u cijelu priču :LEGO16: Ako je u službi realističnog prikaza Nargguna... onda OK... opravdano

"Počevši od 16-te glave..." A da nisam govorio od samoga početka.... :LEGO06: Ajd, bolje ikad nego nikad....
Da li važi ono... tko nije iskoristio sunca do 4. travnja, poništavaju se sva osvojana do tog datuma?
tomakah
AFOL

Post by tomakah »

I ja nisam čitao, tako da mi je sve suuuper! Kako se priča zagrijava, tako je i meni svaka epizoda sve bolja...sve me svrbe prsti da probam i ja takvo što....
A Gentleman will walk, but never run...iliti po našku, Tko je žurio vrat je slomio!!
legomaniac
AFOL

Post by legomaniac »

Jer to iz priče "Duh u močvari"? :LEGO15: :LEGO07:
Corwin
AFOL

Post by Corwin »

DarioD wrote:To je sigurno neki lik (likica) iz jednog (od sijaset) fantasy romana...
Isto kao da bih rekao kako je Anna Karenina sam jedan od sitnih likova od jos manje nam poznatog nekog tan ruskog pisca Tolstoja.
Hello, mase citaju Martina i odlicno znaju tko je ova ¨likica¨, zato sam i postavio Ž-u pitanje u svezi vojske, nadajuci se da ne bude povezao s doticnim piscem, kako ne bi ispao plagijat u slucaju da stekne veliku popularnost i da ga pocnu citati sire mase.
Inace, jako mi se svidja uradak i redovito ga pratim, kako sam vec rekao, veliki sam fan epske fantastike.

Samo napred Ž, prati te i moja zena, al zbog fotografije, to je pak njen hobby. ;)
DarioD

Post by DarioD »

Pretpostavljam da je spoznaja o postojanju D.T. stvar opće kulture... Tu baš i ne briljiram... Nadam se da si sklon oprostu nama koji ne dotičemo prosjek, pa ni ne znamo za likove, a ni književni opus g. Martina. No, učim(o), trudim(o) se da nadoknadimo do sada propušteno... Eto Narggun na dovoljno zanimljiv i pitak način nas asimilira u nove svjetove. Jednoga dana čak i počnem čitati knjige... a do tada neizbježan sram i blamaža... :LEGO13:
Eustahije

Post by Eustahije »

DarioD wrote:To za zmajeve da nemaju organ
Prestanite razgovarati o organima! Već mi je bilo dovoljno iznenađenje da je (i) Darla kvalificirana za inicijacijski obrok stvorenju bez organa. A dobar grill je uvijek dobrodošao za podizanje atmosfere.
Corwin wrote:Isto kao da bih rekao kako je Anna Karenina
Sve je dobro dok se Eida ne baci pod vlak...
DarioD wrote:ne znamo za likove, a ni književni opus g. Martina
Možda je mislio na Martina Misteriju. :LEGO15:
_ž_ wrote:sve je vodilo prema tome da Eida zajaše tog zmaja i ko za vraga, tu su i ti patuljci upali kao wannabe-treća sila u sukobu
Da, to ti je kad hoćeš surađivati s patuljcima, opće je poznato da oni često po svom i ne možeš ih uvjeriti ni u što. Čak ni kad im ustupiš kremu. S tim svojim mukama podsjećaš me na Hitchcocka koji je jednom zgodom izjavio da zavidi Disneyu koji nema nikakvih problema s glumcima - ako mu ne odgovaraju, on ih podere. Možda da im i ti zaprijetiš rastavljanjem?

Ufff, opet sam zaboravio opalit' srce...
LUKA commander Cody
AFOL

Post by LUKA commander Cody »

ej _Ž_ ovo ti je predobro :LEGO11: :LEGO05:
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Corwin wrote: kako ne bi ispao plagijat u slucaju da stekne veliku popularnost i da ga pocnu citati sire mase.
Pa dajte ljudi, kakav plagijat. Isto je što su obe žene i obe imaju zmaja. I tu sličnosti prestaju.
Mislim, inspiracija jest ta, ratovi, zmaj (tamo su zmajevi), mučke na dvoru (počinju iduću epizodu), al' nije plagijat. Majke mi.

Corwin wrote:Samo napred Ž, prati te i moja zena, al zbog fotografije, to je pak njen hobby. ;)
E, to je tek kompliment. Hvala ženi. Potrudim se još više sa ovih par neslikanih epizoda, baš da lijepo neka fotka legne.
Npr. ponosan sam na zadnje fotke iz ove glave, gdje zmaj izađe iz pećine, pa urla na stablu. One macroe s krupnima kadrovima i igranja s fokusima su ok, ali to je lako slikati. Al složiti ovakvu scenu eksterijera, pa da fino sve bude, e to je posao. Pa sam sretan kako su ispale.

tomakah wrote:...sve me svrbe prsti da probam i ja takvo što....
Yeeeeeeees!!! toooooooo! A znamo da možeš, znamo kako su dobre neke piratske epizode bile. Mal je idući korak.
DarioD

Post by DarioD »

ROOOOOOOOOOO :LEGO16:
kost_u_grlu
Počasni član kluba

Post by kost_u_grlu »

superiska epizoda..
kako ju je samo zatukla..uf...jao si ga bijelom ako ju prevari ikad
jadan zmaj..ne bi mu bio u kozi..kakav grooozan dorucak...
Ostvariti svoje snove. M.V.
Post Reply