To za zmajeve da nemaju organ.... i to mi je novo (me disappointed)... šteta

"Počevši od 16-te glave..." A da nisam govorio od samoga početka....

Da li važi ono... tko nije iskoristio sunca do 4. travnja, poništavaju se sva osvojana do tog datuma?
Isto kao da bih rekao kako je Anna Karenina sam jedan od sitnih likova od jos manje nam poznatog nekog tan ruskog pisca Tolstoja.DarioD wrote:To je sigurno neki lik (likica) iz jednog (od sijaset) fantasy romana...
Prestanite razgovarati o organima! Već mi je bilo dovoljno iznenađenje da je (i) Darla kvalificirana za inicijacijski obrok stvorenju bez organa. A dobar grill je uvijek dobrodošao za podizanje atmosfere.DarioD wrote:To za zmajeve da nemaju organ
Sve je dobro dok se Eida ne baci pod vlak...Corwin wrote:Isto kao da bih rekao kako je Anna Karenina
Možda je mislio na Martina Misteriju.DarioD wrote:ne znamo za likove, a ni književni opus g. Martina
Da, to ti je kad hoćeš surađivati s patuljcima, opće je poznato da oni često po svom i ne možeš ih uvjeriti ni u što. Čak ni kad im ustupiš kremu. S tim svojim mukama podsjećaš me na Hitchcocka koji je jednom zgodom izjavio da zavidi Disneyu koji nema nikakvih problema s glumcima - ako mu ne odgovaraju, on ih podere. Možda da im i ti zaprijetiš rastavljanjem?_ž_ wrote:sve je vodilo prema tome da Eida zajaše tog zmaja i ko za vraga, tu su i ti patuljci upali kao wannabe-treća sila u sukobu
Pa dajte ljudi, kakav plagijat. Isto je što su obe žene i obe imaju zmaja. I tu sličnosti prestaju.Corwin wrote: kako ne bi ispao plagijat u slucaju da stekne veliku popularnost i da ga pocnu citati sire mase.
E, to je tek kompliment. Hvala ženi. Potrudim se još više sa ovih par neslikanih epizoda, baš da lijepo neka fotka legne.Corwin wrote:Samo napred Ž, prati te i moja zena, al zbog fotografije, to je pak njen hobby.
Yeeeeeeees!!! toooooooo! A znamo da možeš, znamo kako su dobre neke piratske epizode bile. Mal je idući korak.tomakah wrote:...sve me svrbe prsti da probam i ja takvo što....