Evo, vidite, vani je prekrasno sunce i nakon pola godine oblaka u ovo nedjeljno popodne svi bismo trebali biti vani i trčkarati po livadama
(The hiiiills are aliiiive with the sound of musiiiiic), ali mi i u tim uvjetima ovisnički sjedimo pred ekranom i klikćemo
refresh u očekivanju nove epizode sunaca. Osnivam fan-club i mijenjam razglednice s potpisima glumaca.
Hm... zapravo je istina da sam na poslu i da imam malu pauzu za koje ne stignem do livade, ali ovo gore bolje zvuči, zar ne?
Flash-news:
Objavljena nova epizoda Narggunskih sunaca. Epizoda je nominirana za Grammyja za rekvizitu i scenografiju. Posebno se ističu Rosin štrik za veš i sadržaj košare s rubljem (posuđen iz rekvizitarnice velike uspješnice "Legolandski masakr motornom pilom"). Scenografu odano priznanje za opremanje korita rijeke. Televisa najavila tužbu jer nizanje situacija u kojima glavni junaci potpisuju smrtnu presudu svim svojim bližnjima i daljnjima zbog patnje za suknjom ne smatraju slučajnim nego vjeruju da je plagirano iz neke od njihovih sapunica. BBFO upozorava scenarista i producente da će seriju, nastave li se neke stvari razvijati kao do sada, morati klasificirati sa PG ili čak R18. Sa zanimanjem se očekuje iduća epizoda, ostanite s nama.
STORYATURES EDIT: 5 Sunca za sapunice i rejting i sve