Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: Narggunska sunca - Glava jedanaesta

Diskusije s portala storyatures.com
Post Reply
_ž_
AFOL

PRIČA: Narggunska sunca - Glava jedanaesta

Post by _ž_ »

Image
Narggunska sunca - Glava jedanaesta
Epska srednjevjekovna fantazija u 59 slika
Glava jedanaesta - u kojoj učimo da ljubav nije samo moćnija od mača, već da ljubav jest mač
StoneAgeHero
AFOL

Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava jedanaesta

Post by StoneAgeHero »

Ah predivno. All you need is love :LEGO07:
Kaj je sa starcem i morem? Jel' pobjedio on il' riba? Sigurno je zrtvovao drugu ruku da bi prezivio :LEGO25:

STORYATURES EDIT: 2 Sunca za beatlese
Eustahije

Post by Eustahije »

Evo, vidite, vani je prekrasno sunce i nakon pola godine oblaka u ovo nedjeljno popodne svi bismo trebali biti vani i trčkarati po livadama (The hiiiills are aliiiive with the sound of musiiiiic), ali mi i u tim uvjetima ovisnički sjedimo pred ekranom i klikćemo refresh u očekivanju nove epizode sunaca. Osnivam fan-club i mijenjam razglednice s potpisima glumaca.

Hm... zapravo je istina da sam na poslu i da imam malu pauzu za koje ne stignem do livade, ali ovo gore bolje zvuči, zar ne?

Flash-news:

Objavljena nova epizoda Narggunskih sunaca. Epizoda je nominirana za Grammyja za rekvizitu i scenografiju. Posebno se ističu Rosin štrik za veš i sadržaj košare s rubljem (posuđen iz rekvizitarnice velike uspješnice "Legolandski masakr motornom pilom"). Scenografu odano priznanje za opremanje korita rijeke. Televisa najavila tužbu jer nizanje situacija u kojima glavni junaci potpisuju smrtnu presudu svim svojim bližnjima i daljnjima zbog patnje za suknjom ne smatraju slučajnim nego vjeruju da je plagirano iz neke od njihovih sapunica. BBFO upozorava scenarista i producente da će seriju, nastave li se neke stvari razvijati kao do sada, morati klasificirati sa PG ili čak R18. Sa zanimanjem se očekuje iduća epizoda, ostanite s nama.

STORYATURES EDIT: 5 Sunca za sapunice i rejting i sve
Legopwnage
AFOL

Post by Legopwnage »

Super je! Ljubav je tu... Bijeli je sve mudriji i bit će tu svega.... Jej! Jedva čekam 12 dio

STORYATURES EDIT: 2 Sunca za Bijeloga
Dark ages.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Je, priznajem, morat ću malo "ublažiti" dijaloge kritične da izbjegnem PG rejting. Malo je skliznulo van granica...

Što se sapunica tiče, tu nema pomoći, Bijeli je odlučio pokoriti svijet svojom sudbom. Ima da padne Kraljevstvo ljudi zbog jedne suknje!! Osim ako ga druga suknja ne spasi. No, da ne spoilam.

Sutra dvanaesta glava... Eidina sudba se zakuhava u loncu sa ljekovitim travama.
legomaniac
AFOL

Post by legomaniac »

Jedva čekam. :LEGO28:
CROTROOPER
Mlađi forumaš

Post by CROTROOPER »

Nešto mi ne radi storyatures:bio sam otvorio link za jedanaestu glavu i došao do 19 slike ,a onda ...stiska na sljedeću i samo pisalo učitavanje nije nikako išlo na 20 sliku.
Star Trek Fan
CROTROOPER
Mlađi forumaš

Post by CROTROOPER »

Evo radi mi sada.Pogleda sam.Super je.Joj, kada će Bijeli doznati da nije mrtva.Umirem od želje za tim.
Star Trek Fan
Post Reply