Eustahije wrote:Spremam se uskoro otvoriti jedan topic u kojem ćete vidjeti loše fotke - slikane s Canonom S5 IS. U odnosu na G5 - nebo i zemlja. (S tim da je stariji G5 - nebo.) ... razmisli o G11, kažu da je ultra-fenomenalan i dostojan nasljednik starijih G-ova (za razliku od G10). Osobno nisam probao. Mi doma razmišljamo o EOS-u kao idućoj investiciji... kad prođe recesija...

Drago mi je da je još netko ljubitelj G serije. Da, G11 je bio moj prvi izbor za nasljednika makar mi je oko pobjegno i na S90. Naizgled je skoro jednako dobar, a duplo manji i dosta jefitniji. Dal je to moguće?
U mom slučaju EOS otpada, prelijen sam za takve stvari, ali veselim se novom članu vaše obitelji?
A sad dosta off topica. Dobio sam aparat na posudbu, frend ima isti model čime ću uštediti vrijeme učenja i praktički nastaviti gdje sam stao. Također, 100% sam se uvjerio da nije baterija uzrok, jer moj pokojnik ne radi s njegovom baterijom, a njegov radi s mojom.
Anyway, dvadeseta glava stiže. Uz malo sreće danas (noćas) slikanje, sutra objava!