Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: Narggunska sunca - Glava devetnaesta

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

PRIČA: Narggunska sunca - Glava devetnaesta

Post by _ž_ »

Image

Narggunska sunca - glava devetnaesta
Epska srednjevjekovna fantazija u 51 slici
Glava devetnaesta - u kojoj Eida postaje najmoćnija vojna sila na otoku, a patuljci jako porastu u vlastitim očima.
kaktusica
AFOL

Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava devetnaesta

Post by kaktusica »

A kaj, ne pita se di joj je dečko? I sam tak će ić uništavat grad ljudi? Hmm...
Zmaj je super. Ja bi jednog takvog doma... Maznog. :LEGO25:

Ono sa prijelaskom stadija svijesti... Presmiješno. :LEGO23:
Legopwnage
AFOL

Post by Legopwnage »

Kak je sladak zmaj :LEGO49: Uglavnom, super! Jako mi se sviđa :) Eida voli Bijelog ali ako Bijeli vidi nju na zmaju kako uništava ljude mislim dato nebu bilo dobro :LEGO13: :LEGO07: Jedva čekam 20. dio.
Dark ages.
LUKA commander Cody
AFOL

Post by LUKA commander Cody »

takodjer mi se svidja razvoj dogadjaja i nadam se da u sljedecoj epizodi mozemo vidjeti Vuka u nekoj bitci :LEGO02: :LEGO07:
Corwin
AFOL

Post by Corwin »

Bravo Ž, sjajno se razvijas.
Jednog dana ti i Martin bude pozavidjeo.

A sto se tice epizode, od srca dajem srce. :LEGO25:
Jedva cekam nastavak (al si me navukao!). Nadam se da ce Eida imati prikladnu odjecu (mozda iskoristis onaj torso od pirata i iskombiniras boju ruku), vjerojatno mjenja i frizuru, ak ce nositi krunu, preporuke i za Image ili jos bolsnije Image.
Odlicno si se sjetio ovog visokog iz Harry Pottera da ima netko tko se pak izdvaja iz te monotonije patuljackog mentaliteta.
Selo je zaista predovno, sjajna diorama, naravno, Tolkien se ponovno provlaci. Mada, smeta mi sto sam navikao da su patuljci casni, a ne ovak zlocesti i lukavi, ali obzirom da si napravio kontradiktornost kod samih orkova, ovo jeste originalno.

Sto se tice Kneza, nadam se da ce on postati glavni pozitivac poput Martinovog Jona, jednostavno ovo djelo vapi za nekim takvim.
Ili naoslijetku ukljucis Vuka u tu pricu, poput pravog Starka.

Za sad su mi vilenjaci favoriti, trebas nabavit one velike lukove prek neta. Zanima me njihov stav u vezi svega, pa bi bilo dobro da radnju i tam malo prebacis.

Toliko, samo naprijed.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Corwin wrote:Bravo Ž, sjajno se razvijas.
Sjajno sam razvijen, bi bilo točnije :)
Corwin wrote: Nadam se da ce Eida imati prikladnu odjecu (mozda iskoristis onaj torso od pirata i iskombiniras boju ruku), vjerojatno mjenja i frizuru, ak ce nositi krunu, preporuke i za Image ili jos bolsnije Image.
Drugi oklop je već nosio orkski glavar ranije, pa je taj ipak rezerviran za Orke.
Ali to nije problem. Problem je što sam Eidine epizode već davno uslikao, i u žaru snimanja posve zaboravio malo pripremiti Eidu za bitku. Tako da ona leti gologlava, u krpama i haljinici :(
Totalna rupa, sad mi je jasno...
Eventualno bi se dalo malo ispraviti dijalozima, da na kraju epizode izgleda kao da je napad na ljude neki hitan, i odmah jer je nešto tko-zna-što, pa bi u žurbi Eida manje stigla razmišljati o moralu svega, o svom dragom kojeg je zaboravila i o oklopu koji valja obući za bitku.
Corwin wrote:Odlicno si se sjetio ovog visokog iz Harry Pottera da ima netko tko se pak izdvaja iz te monotonije patuljackog mentaliteta.
Identično i ja mislim.
Corwin wrote: Selo je zaista predovno, sjajna diorama, naravno, Tolkien se ponovno provlaci. Mada, smeta mi sto sam navikao da su patuljci casni, a ne ovak zlocesti i lukavi, ali obzirom da si napravio kontradiktornost kod samih orkova, ovo jeste originalno.
...
Za sad su mi vilenjaci favoriti, trebas nabavit one velike lukove prek neta. Zanima me njihov stav u vezi svega, pa bi bilo dobro da radnju i tam malo prebacis.
Sve anti-tolkien :) Patuljci su totalno vjerski nastrojeni lukavci; a Orci časni ratnici. Vilenjake još ni ne znamo, no bude li tomakahova ideja pobjedila, neće se ni oni baš proslaviti :)

Općenito, problem u ovoj fazi je što su većina epizoda već fotogafirane, pa je manipulaciju pričom moguće izvesti tek malo kroz dijaloge (preostali uglavnom nisu napisani), i malo kroz tih par epizoda koje još nisu napravljene. A riječ je tek o 2-3 epizode skojima se ne može puno jer su i epizode nakon njih već napravljene. Narggun se nije ni mogao objaviti bez da je većina materijala završena, jer po glavi mi obično treba 7-10 dana, pa bi predugo čekali. 2 dana slaganje, 1 dan fotkanje, 1 dan pisanje dijaloga, 6 dana odmaranja :)
Eustahije

Post by Eustahije »

kaktusica wrote:Ono sa prijelaskom stadija svijesti... Presmiješno.
O da, odličan i neočekivan štos. Vrhunski.
Corwin wrote:Odlicno si se sjetio ovog visokog iz Harry Pottera
A i njegovog imena si se odlično sjetio. :LEGO75:
_ž_ wrote:Tako da ona leti gologlava, u krpama i haljinici
Mislim da je vrijeme za novu epizodu making of dokumentarca u kojoj će opaki dokumentarist među ostalim izmiksati kadrove glumice koja se žali što je morala letjeti gologlava i kostimografa koji objašnjava zašto je tako moralo biti. :LEGO25:
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Tužna srca javljam da je jučeru 23:00 u pola fotografiranja dvadesete glave umro suautor Nargguna Canon Powershot G7. Komemoracija dragog pokojnika održat ce se sutra na jutarnjoj kavi. Dalekosežne posljedice na nastavak price o Narggunu trenutko je teško sagledati. Kad se emocije slegnu razmišljat cemo bistrije.
Dvadeseta glava će, očito, kasniti. Nadam se da sve stignem uslikati prije slanja u Zagreb, inače bi kašnjenje moglo preći u katastrofu.

Prijedlozi i ideje za kupnju novog aparata su dobrodošli. Makar bi najrađe opet istog.

Donacije za kupnju novog, će se prikupljati poslije ceremonije ;)
DarioD

Post by DarioD »

:LEGO26: nemrem bilivit... Ja sam mislio da si ti oličenje poštenja, etalon iskrenosti, moralna vodorava i okomica foruma, dobri duh svih slagača... KA-TA-SRO-FA!

Što ne valja sad sa fotićem? Kako otkazuje posluh?
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Crko. Usred snimanja. Samo ko da si mu prekinuo dovod struje. Ne reagira na ništ. A baterija radi, nije baterija.
Gotov govcat. Već sam ga nosio ranije na popravke, jer mu ušla prašina u objektiv, pa je bilo preskupo u usrodebi s cjenom novog. Tek sad je neisplativo popravljat. Pokopat ću ga u vrtu.
Post Reply