Narggunska sunca - glava devetnaesta
Epska srednjevjekovna fantazija u 51 slici
Glava devetnaesta - u kojoj Eida postaje najmoćnija vojna sila na otoku, a patuljci jako porastu u vlastitim očima.
Sjajno sam razvijen, bi bilo točnijeCorwin wrote:Bravo Ž, sjajno se razvijas.
Drugi oklop je već nosio orkski glavar ranije, pa je taj ipak rezerviran za Orke.Corwin wrote: Nadam se da ce Eida imati prikladnu odjecu (mozda iskoristis onaj torso od pirata i iskombiniras boju ruku), vjerojatno mjenja i frizuru, ak ce nositi krunu, preporuke i zaili jos bolsnije
.
Identično i ja mislim.Corwin wrote:Odlicno si se sjetio ovog visokog iz Harry Pottera da ima netko tko se pak izdvaja iz te monotonije patuljackog mentaliteta.
Sve anti-tolkienCorwin wrote: Selo je zaista predovno, sjajna diorama, naravno, Tolkien se ponovno provlaci. Mada, smeta mi sto sam navikao da su patuljci casni, a ne ovak zlocesti i lukavi, ali obzirom da si napravio kontradiktornost kod samih orkova, ovo jeste originalno.
...
Za sad su mi vilenjaci favoriti, trebas nabavit one velike lukove prek neta. Zanima me njihov stav u vezi svega, pa bi bilo dobro da radnju i tam malo prebacis.
O da, odličan i neočekivan štos. Vrhunski.kaktusica wrote:Ono sa prijelaskom stadija svijesti... Presmiješno.
A i njegovog imena si se odlično sjetio.Corwin wrote:Odlicno si se sjetio ovog visokog iz Harry Pottera
Mislim da je vrijeme za novu epizodu making of dokumentarca u kojoj će opaki dokumentarist među ostalim izmiksati kadrove glumice koja se žali što je morala letjeti gologlava i kostimografa koji objašnjava zašto je tako moralo biti._ž_ wrote:Tako da ona leti gologlava, u krpama i haljinici