Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: O zlu koje dolazi

Diskusije s portala storyatures.com
Marin
Počasni član kluba

Re: PRIČA: O zlu koje dolazi

Post by Marin »

Lignjići! :LEGO28:

Priča mi je tako-tako. Fali mi malo... ne znam, akcije. Ali super efekt kad prvi dan pada mrak na onoj fotki. :LEGO05:
Eustahije

Post by Eustahije »

Marin wrote:super efekt kad prvi dan pada mrak
Da, ili onaj kad se kamera u strahu diže u nekoliko slijednih kadrova. I općenito je među fotkama mnogo onih u kojima se može dugo u svakoj uživati.
Ali moram priznati da nisam skužio poantu pisama. Lignje najavljuju svoj dolazak ili što? I što je bilo nakon što su se obračunale s glavnim likom? Opet se pojavio?
Možda bi se priča bolje polovila da se može - recimo - otvoriti po deset na stranici, pa da se pogledom klizi kroz priču, a ne da "zapinje" na otvaranju iduće fotke?

Inače mi ovo puno bolje sjeda od Sunca, ne zato što su ona loša nego nisam tip za fantasy.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Eustahije wrote:Inače mi ovo puno bolje sjeda od Sunca, ne zato što su ona loša nego nisam tip za fantasy.
Pa ovo mi je drago čuti, jer tamo odakle je to došlo (stare Storyature, čije priče još nisam prebacio) ima još puno puno non-fantasyja. U stvari, ni ja nisam neki fantasy fan, makar sam se malo (mrvicu) navukao radeći Narggun.
Uskoro uploadam neku kazališniju priču, samo za tebe ;)
Post Reply