Vec se dugo razvija nova platforma za predstavljanje LEGO slagaca (mocova) koja bi eventualno zamjenila ili konkurirala Flick platformi koja je slucajno u tim krugovima stekla popularnost. Jucer je Brickly prvi puta predstavljen javnosti. Mislim da trenutno postoji samo aplikacija za Apple iOS.
Bio sam pozvan da doprinesem svojim portfolijom u pretstavljanju i prenosim feedback tijekom razvijanja iako nemam svoj apple device pa mi je to dosta tesko. Zamoljen sam da sada kada je objavljen cijeli projekt, prosirim vijest.
Pa ako vas zanima i imate iPhone, pravac Apple store i aplikacija Brickly https://brickly.com
———————
Ja mislim da je ideja ok, izvedba vizualno atraktivna, ali tehnicki i praktično manjkava + mrzim aplikacije za stvari koje mogu biti web stranice.
Flickr stalno ima neke promjene, npr. ukidaju najbolju stvar tj. stavljanje komentara na dio slike, onda vraćaju, pa nešto s plaćanjem, pa su im bili ukrali šifre, sada se mijenja vlasnik i strah me je što će na kraju biti. Tako da je dobro da ima što više alternativa.