Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Brickly

LEGO novosti, dijelovi, izložbe, o klubu Kockice, web i forum...
Post Reply
Sven_F
Počasni član kluba

Brickly

Post by Sven_F »

Vec se dugo razvija nova platforma za predstavljanje LEGO slagaca (mocova) koja bi eventualno zamjenila ili konkurirala Flick platformi koja je slucajno u tim krugovima stekla popularnost. Jucer je Brickly prvi puta predstavljen javnosti. Mislim da trenutno postoji samo aplikacija za Apple iOS.

Bio sam pozvan da doprinesem svojim portfolijom u pretstavljanju i prenosim feedback tijekom razvijanja iako nemam svoj apple device pa mi je to dosta tesko. Zamoljen sam da sada kada je objavljen cijeli projekt, prosirim vijest.

Pa ako vas zanima i imate iPhone, pravac Apple store i aplikacija Brickly
https://brickly.com

Image

———————
Ja mislim da je ideja ok, izvedba vizualno atraktivna, ali tehnicki i praktično manjkava + mrzim aplikacije za stvari koje mogu biti web stranice.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Deni

Re: Brickly

Post by Deni »

Nema di te nema! :klanjanje: svaka cast

Ja preskacem. Opcenito nemam naviku gledati tudje radove, a i ne stignem pratiti scenu i ono sto se na njoj dogadja :LEGO31:
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Ima aplikacija za Flickr na Androidu i radi fantastično, čak i brže nego na računalu.
Sven_F
Počasni član kluba

Post by Sven_F »

Deni, ja zaista nemam bas nikakve veze s tim, nisam siguran ni da mi se sviđa, samo prenosim vijest.

pjurkovi, vjerujem da radi, ali odbijam imati aplikacije osim za stvari koje bas moraju biti zaseban software, volim svoj browser.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Flickr stalno ima neke promjene, npr. ukidaju najbolju stvar tj. stavljanje komentara na dio slike, onda vraćaju, pa nešto s plaćanjem, pa su im bili ukrali šifre, sada se mijenja vlasnik i strah me je što će na kraju biti. Tako da je dobro da ima što više alternativa.
Post Reply