Iskreno, da mogu nac dijeove koji mi trebaju na njuskalu, obavio bi tamo posao, ili na bricklinku, da imam karticu koju mogu registrirati na paypalu i to bi mi bilo najdraze ustvari.
Inace se lego kockama bavim od malih nogu, tada sam vise sastavljao jednostavne racers setove i kasnije nesto slozenije technic setove. Imao sam jedno 7-8 godina prekid, ili kako bi se reklo dark ages, nakon cega sam poceo ponovno kupovati i sakupljati technic setove, ali nisam uspio pohvatati sve pa mi sad fale neki flagshipovi poput unimoga i crawlera.
dosta sad o meni, ovo su dijelovi koje trazim:
- 4 gume od 9398 4x4 crawlera ili 8297 off-roadera. moze i gume kakve ima 8110 unimog ili 42030 volvo. ako ce vam felge bit visak i smetat, mozemo se dogovorit da i njih uzmem s gumama

- 4 amortizera takoder kakve ima 9398 4x4 crawler, ili 8110 unimog

- 4 para panela 5x7, boja ne bitna, ali da je barem uparena, znaci moze par crnih, par narancastih, ali ne da jedan par ima lijevi crveni, a desni crni.

Sta se tice ovih panela, njih bi uzeo jedino ako mi netko ponudi npr. sve cetiri gume i amortizere pa ima jos i panele, onda moze, ali samo panele, to nebi. prioritet su mi gume i amortizeri pa je uz to jos moguce ukombinirat panele. Isto tako ako netko ima 5 amortizera/guma i sad ce mu ostat taj jedan dio, mozemo se dogovoriti da i to kupim.
Moguca je isto kombinacija ako imate nepotpuni set npr. unimoga ili 9398 crawlera sa dijelovima koji meni trebaju, ali se ne moze sastaviti do kraja, a vama samo zauzima doma mjesto i skuplja prasinu, mozemo se dogovoriti za neku cijenu pa otkupim sve dijelove od vas.
Ja se nalazim u Križevcima i mogu doci za vikend do Zagreba po dijelove, ili mozemo to obaviti postom, pouzecem.
Sve ponude bih molio u pm sa slikama dijelova koje nudite, ili na mail dvijetrecine@gmail.com, takoder sa slikama.