Nakon Zagreba izgleda da će i Split dobiti svoj Lego Store. Ustvari po onome što sam čuo to je 100% sigurno (nadam se da je tako) tako da ostaje čekati još par mjeseci do završetka radova i otvaranja ovog novog centra di će se smjestiti i Lego Store Nadam se da će biti tako i da će biti neka luda akcija povodom otvaranja, a ja već štedim za to
Ne bih se nadao previše...znam tko dolje izvađa radove i kak ugovara poslove...koma...uzeli naše projekte (za dio kopleksa i onda nam otkazali suradnju)...što se tiće samoga stora nadam se da budu uspjeli srediti sve i da južni dio RH dobije lego store
Znam i ja kako se gradi i kako napreduje gradnja tako da njihove ideje o otvaranju krajem petog miseca mi izgledaju nerealne + što je pristupna cesta još 100 godina od realizacije. A što se tiće Lego Store-a to je informacija iz samo Storea tako da vjerujem da je istinita.
Last edited by Marin on 27. Mar 2015. 23:41, edited 1 time in total.
Reason:Nepotreban citat!
Ima li jos informacija o tom storu? Usput,nevjerujem da Će išta veće biti u shopping centru (nadam se ne centriću ko inače) u Dubrovniku,zapravo u Župi (seosko predgrađe).Imalo bi više smisla bliže gradu,da se i turisti zaokupe,al eto