MINIFIGS 4
Cijena 119,99 kn (Konzum)
Cijena po kockici: 1,4 kn
Užasno skup set, čak i na 30% popusta, kada cijena pada na 83,99 kn. Al ajd'
Dakle, moj prvi i jedini SW set. Očekivao nisam ništa. Svidjeli su mi se figovi. Kacige, plašetvi, torsoi, pištolji.
Sadržaj kutije, siromašan i razočaravajući - čisto subjektivan prvi dojam

Figovi. Sviđa mi se što plaštevi imaju dvije nijanse crvene, pa se da kombinirati koju stranu želite van/unutra. Ove crvene maske su mi odlične, jer prorez taman oči pogađa, pa se da kombinirati s normalnim glavicama
Torsoi nemaju stražnji print

Novo pištoljče. Puca vrhunski, zaista veliki domet, a ima baš fini let, lako je pratiti plejtić dok lebdi zrakom. Zarazno i zabavno

Crne trupe. Šteta što su identični, ajd' bar im glave imaju drukčije izraze lica. Kacige su odlične, od jednog dijela napravljene.

Idemo na gradnju. Dosta zanimljivih dijelova, pogodnih za snot gradnju

Postolje topa. Velika zamjerka što nisu ubacili rotirajuće kolo na dnu. Ne kužim zašto ga nema

Rezervni dijelovi. Brdo crvenih round plejtića

I konačni izgled topa. Može se pomicati gore dolje i projektil se može ispucati (najgornji).

I za kraj pregled SW figura

Ocjena:
Po cijeni od 120 kn, ovo je rip-off. Po cijeni od 84 kn, također ostaje razočaravajući dojam na kraju, iako nisam puno očekivao. Ali opet, ako želite figure, na BL-u ih nećete dobit ispod 20 kn po komadu, a za tu cijenu već ste na 80kn, tak da 80 ispada OK cijena...
Figovi su super. Ne mogu ocijeniti koliko figovi vrijede u SW svijetu, ja s njima imam druge planove. Dijelovi su OK, ništa posebno. Osim ovih tehnic, za koje nikad ne znam što s njima

Zaključno. Dao sam 80 kn i za gore figure (CMF) pa mi nije žao. Simpa set...
7/10
indeksirano