Broj kockica: 285
Tema: Creator
Godina: 2014
cijenu ne znam, dobila sam set od kluba. hvala klubu.

prednja strana kutije.

stražnja strana.

upute za slaganje. ja sam složila mačku i miša, a nekom drugom prilikom ću psa i zeca.

sadržaj cijele kutije. 285 kockica. dobila sam i svoje prve roze kockice, a tu su i okice za koje sam mislila da su naljepnice dok mi sinoć marin nije rekao da su printane.

ovo su neke kockice koje bih izdvojila kao najzanimljivije. prvo su tu curved slopeovi. ovi mali su super za ukrase po zgradama, a čak me vuku da i neki autić složim. modified plateovi su mljac i mislim da će mnogima olakšati život. dobar mi je ovaj kutni slope s odrezanim ćoškom. ovi čudnovati brickovi nisu novi, ali meni jesu pa sam ih utrpala u kul dijelove. 2x2 crni plate se tu zabunom našao pa ga ignorirajte.

krećemo na slaganje. prvo slažemo miša.

ta-daa.

sir mi je isto super.

onda je na redu maca.

oduševljena sam macinom glavom. obrve i usta se mogu micati tako da maci možete raditi razne izraze lica. pa sam se malo igrala.

i s ušima, također pomičnima.

zatim slažemo macino tijelo, koje u početku izgleda ko neki čudnovati autić.

gotov autić.

kad se tijelo prikači na glavu, maca je sirota nestabilna i pada na njušku.

ali nakon dodavanja šapa, maca ustaje u punom sjaju. ta-daaa!

leftovers.

leteća maca.

možete zamijeniti oči maci i mišu, pa dobijete ovo.

ocjena: 5/5
odličan mali set.
dijelovi su mi super, svi su jako korisni i upotrebljivi, a plus je što set sadrži puno novih dijelova. mišu rep baš i ne želi stajati uspravno, pa mislim da su mogli nekako drukčije to riješiti, ali svejedno je prekjut. najviše od svega sviđa mi se pokretljivost mačora. glava mu se može pomicati gore-dolje i ukoso, rep se isto može namještati kako vam paše, a šape se mogu okretati na sve strane. faca joj je super i to što ima pomične dijelove lica jako doprinosi igrivosti. mišje rukice i uši su isto pomične.
dizajn životinjica je odličan, iskorišteni su neki dijelovi koje se ne bih nikad sjetila, poput obrva za koje je iskorišten volan.
slaganje je stvarno gušt i traje duže nego kod drugih setova slične veličine. kockica ima puno, 285 komada, a tehnika slaganja je zanimljiva i puno toga je korisno za slaganje vlastitih kreacija.
sad bi najrađe nabavila još ovakva seta pa da imam sve životinje na broju.

osim mace, miša, psa i zeca, može se složiti još toga. skcheung s eurobricksa je složio i konja: http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=92027
Prime Bbcode Spoiler Show Prime Bbcode Spoiler:

indeksirano