Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČE: Robin Hood

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

PRIČE: Robin Hood

Post by _ž_ »

Image
Jlblue
Robin Hood - Prvi dio
Crime noir u priči na 159 slika
Slijedi reizdanje serijala Jlblue-a, čije su priče značajno utjecale na koncept i vizuru svih ostalih radova na Storyaturama. Jlblue napisao je naturalističku dramu sa Robin Hoodom smještenom u modernom vremenu, i da - prvi dio ima 159 slika, ali se čitaju u jednom dahu.
Krv, kriminal, nasilje, drama... sveamerički motivi vrhunski su prenijeti u ovu mračnu i pitku priču, minimalističke scenografije, ali zbilja dobre realizacije.

Image
Jlblue
Robin Hood - Drugi dio
Crime noir u priči na 211 slika
Moderni Robin Hood ide dalje, još veći i još bolji. (A mislili ste da je 150 slika puno!) Neograničen formatom JlBlue fino tka svoju priču sa sitnim detaljima, i naizgled malim pričama, koje se polako zapliću u nešto veliko. Filmski doživljaj, sjajni (ali sjajni!) dijalozi i sve u svemu genijalna priča. 'Robin Hood kakvog još niste vidjeli' korak dalje.

Image
Jlblue
Robin Hood - Treći dio
Crime noir u priči na 121 slici
Treći je dio kraći, ali jednako krvav. JLblue nastavlja svoju snažnu priču, obradu romatničnog epa o princu lopova, u posve neromatničnoj verziji.

Image
Jlblue
Robin Hood - Četvrti dio
Crime noir u priči na 209 slici
U Jakovljevoj obradi, sa ž-ovim prevodom upadamo u četvrtu instancu mračne Jlblueve priče. Potpuni filmski doživljaj noir krimića inspiriranog pričom o Robin Hoodu, ali daleko daleko od veselih tajica Sherwoodskih. Jesam li već rekao da mi je ovaj serijal jedna od najboljih stvari objavljenih na Storyaturama? Sigurno jesam.

Image
Jlblue
Robin Hood - Peti dio
Crime noir u priči u 172 slike
Psihopate i policajci, tajni agenti i osvetnici, opasni i opasniji - Jlblueva saga pršti od živopisnih likova, napetih zapleta i vrhunskog krimića. Tko je dobar, a tko nije? Tko igra za koju stranu? I tko koga? Slijedi predposljednjedni dio modernog Robin Hooda.

Image
Jlblue
Robin Hood - Šesti dio
Crime noir u priči u 225 slika
Posljednji dio priče o modernom Robin Hoodu. U ovom dugačkom krimiću Jlblue je okrenuo legendu o Robin Hoodo posve naopačke, dobro promučkao i onda izlio u gotovo 1100 fotki. U posljednjem dijelu slijedi veliko finale. Neke će maske ali i neke glave - napokon pasti.
Ikariks
AFOL

Re: PRIČE: Robin Hood

Post by Ikariks »

Svaka čast ž, idem odmah pročitat.

EDIT:
Slike su male, ali vidim da je dvojezični strip.
Jesu ovo Bijeli i Vuk u budućnosti ili u paralelnom svemiru u drugoj priči s drugim imenima?
Vidim da si počeo koristit frizure, juhu, big + priči.
Svećenik je najbolji, a vrlo realno su napravljeni pucnjevi, krv, vatra i tako to.
Vidim da se face mijenjaju(kod iznenađenja recimo).
Ovo će biti jedna vraški dobra priča. :LEGO25:
Moj Brickset
Moj MOCpages

Trenutno u dark ageu. :(
MIrna564
AFOL

Post by MIrna564 »

Ovu nije ž napravio , ova je starija priča, starija od nargguna :LEGO04:
Super je , sad sam ju drugi put pročitala da se malo podsjetim :LEGO04:
Growing older doesn't mean growing up
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Da, Storyatures su (ili će biti) internacionalni portal za lego stripove, a to što se neko vrijeme vrtio samo moj Narggun, je iznimka. U budućnosti će biti puno drugih autora, još i boljih.
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Šteta, bilo bi fora da je to Hrvat napravio.
Ali opet, face kod Bijelog i Vuka su iste kao i ovdje.
To si tako radio u Narggunu ili??
Moj Brickset
Moj MOCpages

_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Nisam ni primjetio. :LEGO01: Da, faca Vuka je ista, to je Robin; ali onaj svirač na ulici nema facu Bijeloga. Ima bijelu kosu istina, ali je faca ipak drukčija. Šiške su mu nešto duže.
Anyway, slučajnost čista.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Image
Jlblue
Robin Hood - Drugi dio

Drugi dio objavljen. Jako me zanima, vi koji čitate, da usporedite to i Narggun. Robin je očito drukčiji, slike su male, scenografija je jako jako skromna, a način priče je posve drukčiji, puno fotki, puno dijaloga, ali kratkih i isjeckanih. I na kraju, preko 200 slika po priči.
Koliko vam to smeta ili paše? Primjeti li se razlika, ili je ipak najbitnija priča? Koliko vam vremena treba za priču od 200 slika (doduše malih slika s malo teksta)?
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Meni je Narggun po radnji i temi bolji(srednji vijek+fantasy), po efektima(krv) Robin Hood.
Za 200 slika mi treba oko 10 min, katkad i manje, osim ako se dugo zadržim na nekoj slici.
Moj Brickset
Moj MOCpages

Brickman

Post by Brickman »

predobar mi je ovaj gitarista :LEGO25:
kak se zove i kak si napravil majcu ac dc i gitaru...
Brickset

U Dark Ageu...
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Nije ž radio :roll:

Piše u prijašnjim postovima
Moj Brickset
Moj MOCpages

Post Reply