Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: Narggunska sunca - Glava trinaesta

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

PRIČA: Narggunska sunca - Glava trinaesta

Post by _ž_ »

Image
Narggunska sunca - Glava trinaesta
Epska srednjevjekovna fantazija u 52 slike
Glava trinaesta - u kojoj vidimo da trinaest i nije toliko nesretni broj. I kako u svakoj nesreći ima i nešto sreće. Makar vrijedi i obrnuto.
Legopwnage
AFOL

Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava trinaesta

Post by Legopwnage »

Jadan knez... Vjerujem da će iskrvarit na smrt... Ali možda i nekim čudom preživi... Nije baš bio dugo na slobodi doduše :LEGO07: Jako dobar dio... Meni su te priče prekratke... Ja bi odma sve pročitao :LEGO07: Jedva čekam sljedeći dio gdje ćemo otkriti sudbinu kneza ili nastaviti i vidjeti što će se dogoditi Bijelom, bijeloj utvrdi ili Eidi... Baš je napeto :LEGO07: :LEGO07:
Dark ages.
Luka
AFOL

Post by Luka »

Jooj ode knezu noga , Kladim se da će mu staviti drvenu . ž predobre priče .
Sve šta napišem u potpisu mi isapdne nekako predugačko .
djile84
AFOL

Post by djile84 »

prerano mi je dosao kraj....bar bi jos nesto dodao da jos bude zamrsenije (pre nego se sazna da li je zavrsio u moru ili se izvukao - opet)
tomakah
AFOL

Post by tomakah »

mislim da još to nije gotovo, treba staviti i drvenu nogu, ne?
A Gentleman will walk, but never run...iliti po našku, Tko je žurio vrat je slomio!!
CROTROOPER
Mlađi forumaš

Post by CROTROOPER »

Pa zašto im Knez nije rekao da je on knez?Možda bi ga pustili da ode i zašto nije ubio viljenaka kad je mogao?
Star Trek Fan
kaktusica
AFOL

Post by kaktusica »

Nadam se da će ovo imati značajnu ulogu u kasnijem razvoju priče. Ako ne, malo mi je pretjerano... U razmaku od 3 dana izgubiti 2 uda? Tja...
LUKA commander Cody
AFOL

Post by LUKA commander Cody »

malo prebrutalno... :LEGO13: previse mu olako uzimas udove :LEGO23:
StoneAgeHero
AFOL

Post by StoneAgeHero »

Kaj se vi zalite? Pa treba izgubiti udove... Kako ce inace biti piratski kapetan? To bi bilo super!
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

kaktusica wrote:Nadam se da će ovo imati značajnu ulogu u kasnijem razvoju priče. Ako ne, malo mi je pretjerano... U razmaku od 3 dana izgubiti 2 uda? Tja...
Znao sam da ću izgubiti sve ženske čitatelje (ali baš sve) ovom epizodom. Odma sam znao da će biti problema. Ipak, tješi me što se nekim čitateljima (mahom muškim) svidjela epizoda, skupio sam par pozitivnih PM-ova. (Ne znam što sad niko neće javno, valjda se boje da Sunca ne dobiju.) To je muški svijet, brutalan i krvav. Nema tu izvlačenja riječima i lijepih pričama. Nema tu zapleta i dilema. To je mač u ruke i snalazi se.

Cilj nesretnih događaja koje su zadesile Kneza su da ga malo omekšaju, jer je pretvrd karakter bio. I da se vidi da, ma koliko bilo loše, uvijek može i gore. A i smiješna mi je bila ideja da u svakoj epizodi izgubi neki komad tijela. Hommage crnom vitezu iz M.P. Questa for Holy Grail.

I jako sam jako bio tužan što, kad sam uhodao ideju, što nisam ranije mislio na sve pa da Knezu stavim neku glavu s licem koja ima identičan pandan i u verziji s povezom preko oka :LEGO39: . Pa da Knez i oko izgubi. :) Al kako ovoj glavi ne mogu simulirati povez, onda evo jedan spoiler: Do kraja Nargguna Knez neće izgubiti nijedno oko! Što ne mogu garantirati za ostale djelove tijela. ;)

Najava slijedeće glave: U četrnaestoj glavi ćemo težište prebaciti na događanja na dvoru i ponovo vidjeti neke likove kojih duže nije bilo na ekranu.
Post Reply