Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: Narggunska sunca - Glava dvanaesta

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

PRIČA: Narggunska sunca - Glava dvanaesta

Post by _ž_ »

Image
Narggunska sunca - Glava dvanaesta
Epska srednjevjekovna fantazija u 55 slika
Glava dvanaesta - u kojoj Eida nauči da sudbina čovjeka ne piše u svijetlećoj kugli, i da nitko ne može znati svoju sudbinu. Pa ipak, ona svoju na nezgodan način sazna.
Legopwnage
AFOL

Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava dvanaesta

Post by Legopwnage »

Darca: I u smrti je dobar. Plaši neželjen koste, i pomaže mi skrivati kristal.
Priđi mu i uhvati ga za ruku.
Ispravi u goste. :LEGO07: :LEGO07:

Priča je super! A Darca je (molim vas oprostite) gadura! Jadna Eida :LEGO07: I Bijeli i njegovo neznanje... Da ovaj putaljak nije to reko Eidi Bijeli bi se imao za šta osvetit... Joj koma... Totalna fantasy depresija :LEGO07: :LEGO07:

Edit: I ispravi neželjen u neželjene :LEGO07: :LEGO07:
Last edited by Legopwnage on 31. Mar 2010. 07:07, edited 1 time in total.
Dark ages.
kaktusica
AFOL

Post by kaktusica »

Ova epizoda mi je otprilike deset puta bolja od prethodne, koja je, po mom mišljenju, bila ispodprosječna. Sve je nadoknađeno, oprošteno i napol zaboravljeno ovoliko dobrom epizodom. :LEGO04:
StoneAgeHero
AFOL

Post by StoneAgeHero »

Slika 30 ti tekst nije cijeli u istoj boji(jedan red je bjel)
Predobra je predzadnja slika. Oh! Predobro kako pogleda kameru.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

kaktusica wrote:Ova epizoda mi je otprilike deset puta bolja od prethodne, koja je, po mom mišljenju, bila ispodprosječna.
Vidiš vraga, a meni je baš ona prošla strašno prirasla srcu. I nikako mi nije jasno zašto je stala na samo 15 Image. Kad ono, ispade da nevalja. Pa totalno me zanima zašto ne valja...
Al dobro, ok je što ima svakakih epzoda, jer ima i svakakvih čitatelja pa se svatko nađe u nekoj.

Da usput najavim trinaestu glavu u kojoj knez više nema ruku, ali su mu bar noge na mjestu.
djile84
AFOL

Post by djile84 »

hvala za spominjanje mog nadimka u ovakvom spektaklu...sto se tice price pocinjem da obozavam ovu vesticu (voli da zrtvuje device)
DarioD

Post by DarioD »

_ž_ wrote:I nikako mi nije jasno zašto je stala na samo 15 Image.
Neee, nije to razlog ... Izvuci podatke od prve do 12. glave o posjetama i broju Image. Dobit će prosječno opadajuću krivulju... i broj najvjernijih ... :LEGO04: Da si ju stavio kao prvu...imala bi isto puno posjeta...
kaktusica
AFOL

Post by kaktusica »

_ž_ wrote:Pa totalno me zanima zašto ne valja...
Al dobro, ok je što ima svakakih epizoda, jer ima i svakakvih čitatelja pa se svatko nađe u nekoj.
Ma nategnuto mi je to kak se oni vole, pa onda nek cijelu utvrdu zauzmu Orci... Koji će ih možda pustit da se idu pohvatat u neki grm... Nategnuto, uglavnom. To je samo moje mišljenje i sigurna sam da se ne slaže s većinskim stavom. :LEGO23:
Ova je epizoda nešto realističnija i predstavlja neke pragmatičnije misli pa mi se zato i sviđa. :LEGO25: I, naravno, ima cure unutra. I zmaja. I tak. Pa je kul. :LEGO04:
DarioD

Post by DarioD »

@ _ž_ čitam sada što sam napisao... zvuči odvratno i bezobrazno... Shvati to kao suhoparnu statističku analizu događaja.... Nema veze sa sadržajem i kvalitetom. U stvari više opisuje kako ljudi funkcioniraju.... euforični početak i lagano osipanje. Malo si i ti kriv... škrto dijeljenje sunaca, rijetke nagradne igre, teško čitljiva imena, oskudna scena, linearna radnja bez nekih posebnih zbivanja, nikakava glazbena kulisa, slaba promocija, sve je nekako umjetno i plastično, gay patuljak, zmaj koji ne bljuje vatru.... A da ne pričam o tome da si mogao prožeti priču sa nekim živim likovima(imenima) sa foruma... Bilo bi zanimljivije, a i imao bi sigurnu klijentelu... ovako... ne znam
legomaniac
AFOL

Post by legomaniac »

Prezanimljivo! :LEGO11: Imaš: Image
:LEGO24:
Post Reply