Narggunska sunca - Glava dvanaesta
Epska srednjevjekovna fantazija u 55 slika
Glava dvanaesta - u kojoj Eida nauči da sudbina čovjeka ne piše u svijetlećoj kugli, i da nitko ne može znati svoju sudbinu. Pa ipak, ona svoju na nezgodan način sazna.
Ispravi u goste.Darca: I u smrti je dobar. Plaši neželjen koste, i pomaže mi skrivati kristal.
Priđi mu i uhvati ga za ruku.
Vidiš vraga, a meni je baš ona prošla strašno prirasla srcu. I nikako mi nije jasno zašto je stala na samo 15kaktusica wrote:Ova epizoda mi je otprilike deset puta bolja od prethodne, koja je, po mom mišljenju, bila ispodprosječna.
Neee, nije to razlog ... Izvuci podatke od prve do 12. glave o posjetama i broju_ž_ wrote:I nikako mi nije jasno zašto je stala na samo 15.
Ma nategnuto mi je to kak se oni vole, pa onda nek cijelu utvrdu zauzmu Orci... Koji će ih možda pustit da se idu pohvatat u neki grm... Nategnuto, uglavnom. To je samo moje mišljenje i sigurna sam da se ne slaže s većinskim stavom._ž_ wrote:Pa totalno me zanima zašto ne valja...
Al dobro, ok je što ima svakakih epizoda, jer ima i svakakvih čitatelja pa se svatko nađe u nekoj.