Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Narggunska sunca - nagradne igre i sadržaji

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

Narggunska sunca - nagradne igre i sadržaji

Post by _ž_ »

Ovako, na portalu storyatures.com je osmišljena valuta, koja se zove Sunca.
Sunca su virtualna valuta, ali potpuno konvertibilna. Gruba vrijednost im je 1 Sunce = 1 prosječna kockica (Znači minifigovi su recimo oko 20-40 Sunca, a impulse setovi 50-tak.)

Prva upotreba Sunaca, će se dogoditi već sutra, kad krene objava Nargguna. Svi posjetioci i čitaoci, moći će aktivno sudjelovati u čitanju, te time zarađivati Sunca. A onda, kad ih se dovoljno skupi, mogu se zamjeniti za kockice, setove i ostale lijepe stvari. Fond će biti bogaaaaaaat. Novi setovi, rijetke figure, lude kockice, sve u velikim količinama, koje sam pripremio sam skupa sa zahvalnim sponzorima. Slike nekih nagrada ću objaviti ovdje kasnije, tako da vidite koliko je ideja ozbiljna.
Uz trajanje priče će biti organizirane i razne male i zabavne nagradne igre slaganja, pri čemu će nagrade opet djeliti u Suncima.

Sunca će se dodjeljivati ovako:
  • Konstruktivni komentar epizoda Narggunskih sunaca na forumu, u odogovarajućoj temi - 1 do 3 Sunca
  • Komentar koji će utjecati na izmjene u samom stripu - 5 do 10 Sunaca
  • Svako sudjelovanje u Narggunskim nagradnim igrama - 3 Sunca
  • Prvih pet pobjednika svake igre podjelit će 25, 15, 10, 5 i 3 Sunca
  • Bilo koji rad (iz igara, ili van njih), koji kao Fan Art bude uključen na Narggun - do 20 Sunca
A bit će i drugih načina... npr:
  • Širenje glasa o Narggunu među prijateljima
  • Linkanje storyatures.com portala na drugim web stranicama
Te na kraju, ako se Narggun uspije realizirati u strip na papiru, što mu je krajnji cilj, značajno Sunca će biti podjeljeno svakoj reklami i prodaji samog stripa.

Same nagradne igre će ići na uobičajenom mjestu na forumu, ali će tematski biti vezane uz Narggun (Što je mahom Castle tema, ali ne uvijek). Ako budu dovoljno dobri, mnogi će se radovi moći iskoristiti i na castle diorami. Ipak, uvijek će biti riječ o malim i brzim kreacijama, najčešće vinjetama, makar se veličina neće ograničavati.

NAGRADE:
Dakle, nagrade pokupite tako da trošite svoja skupljena Sunca. Kako BL ne zna za tu valutu, tako su tamo vrijednosti izražene u Kunama, a vrijedi omjer: 1 kuna = 2 Sunca.
FastForce
AFOL

Re: Narggunska sunca - nagradne igre i sadržaji

Post by FastForce »

Zanimljivo, zanimljivo... :LEGO05:
DarioD

Post by DarioD »

Previše komplicirano za mene, niš nisam skužio... Držim se onoga što mi ide... ode bolje čekat nove sličice...
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Prva igra je krenula: Narggunska sunca - igra prva
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Dakle, kao što piše gore, zarađena Sunca će te moći mijenjati za kockice. Evo manji pregled nagradnog fonda:

Image Crni ljepotan. New.
Image Bit će podijeljen skoro cijeli u dijelovima, figovi, oprema, vozilo... Sve new.
Image
Image Ovaj ljepotan bez glave i plašta.
Image
A bit ih još... i minifigova i kockica i posebnih čuda.
Vrijednost u Suncima dam kasnije.

Zasad, Sunca se mogu skupiti komentarima na forumu (nešto sitno) i u nagradnim igrama (nešto malo više), ali uskoro pokrenem i opišem nove načine "Sunčanja". Do tad... pratite priče i ne zaboraviteImage
MIrna564
AFOL

Post by MIrna564 »

Jaooo zmajeeeek :LEGO29: :LEGO29:
Growing older doesn't mean growing up
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

PROMOVIRANJE STORYATURA

Dakle, slijedi priča o skupljanju Sunaca, u svetoj misiji promoviranja Storyatures i Narggunskih sunaca.
Ovo je ujedno i najlakši način za skupiti puno Sunaca, a i dijeli ih se puno-puno.

Banneri i osnovna ideja je napisana u članku, ovdje: http://storyatures.com/Promo.aspx

A evo i pravila "igre":

Stavljajte bannere s linkom na Storyature ili Narggunska sunca na druge portale (osim našeg) i zaradite nagradnih Sunca. Svaki link bit će nagrađen sa 3 do 100 Sunca zavisno od mjesta gdje ga stavite.

Dobra mjesta su facebook, twitter, myspace, buzz, razni forumi (ali pazite na ne spamate; ako forum nije o LEGO-u ili stripovima, onda treba ići u off topic), članci na portalima i slično. Dobro mjesto je i signature vašeg profila na raznim portalima ili forumima. Odlično je ako to popratite kakvim zanimljivim tekstom, ili sličnim.

Loša mjesta su spam postovi na krivim mjestima, postovi na forumima gdje niste postali ništa drugo, i slično.

Link može biti neka od slika sa linka: http://storyatures.com/Promo.aspx, ali i neka druga, ili običan tekst. Storyatres linkovi trebaju voditi na http://storyatures.com, a Narggun na http://storyatures.com/Narggun.aspx. U redu je da linkate i pojedine epizode ili stripove, u tom slučaju stavite link na početnu stranicu priče. (Tamo gdje je "start" gumb.)

Kad stavite negdje link pošaljite mi link na PM, da vidim i odmah pribrojim Sunca.

Neki cool banneri:
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

NAGRADE
Što se pretvaranja Sunca u kockice tiče, napravit ćemo sumarno zbrajanje vaših Sunca nakon proglašenja pobjednika prve igre, pa već možete početi mijenjati Sunca za kockice; ili se strpiti pa uloviti koju veću stvar.

Ranije sam napisao da je vrijednost 1 Sunca = 1 kockica srednje cijene. Kako znamo da je prosječna cijena kockice 1/2 kuna, to je jako jako grubo prevodivo kao 1 Sunce = 1/2 kune.
To znači, ako vam se sviđa koji od ovih skupljih figova, vrlo vjerojatno će vrijediti će srednja cijena (Qty Avg Price) na BL-u pomnožen sa dva.

Možda će se činiti da će trebati hrpe i hrpe Sunaca da se skupi za neku cool nagradu. Istina, ali će ih se hrpe i hrpe dijeliti.
Znači, zasad, Sunca se skupljaju:
  • Diskutiranjem priča Narggunskih sunca na forumu
    Sudjelovanjem u Narggunsskim nagradnim igrama
    Promoviranjem Storyatura linkanjem sa drugih web stranica
SuperSoničan

Post by SuperSoničan »

Imam pitanje, htio bih poslati to u jednom topicu na MLNO-u i u svoj potpis tamo, ali nisam siguran kako postaviti da kada kliknu na link, da im se pojavi engleska verzija, ako je i ima...
Image
Moj MOCPages!
Drugi forumi: MLNO, BZPower
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Na žalost, nema engleske verzije. Zasad. Potrajat će dok je ne napravim, ali bit će.
SuperSoničan

Post by SuperSoničan »

Ah, mislio sam da imaš prevedene barem priče...

Mogu pomoći ako hoćeš.
Image
Moj MOCPages!
Drugi forumi: MLNO, BZPower
Post Reply