Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Narggunska sunca

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

Narggunska sunca

Post by _ž_ »

Na ovom topicu ćete čitati o najavama projekta koji je pokrenuo ovu buru.

Riječ je o epskom LEGO stripu koji u svijetu srednjovjekovne fantazije, koji se prezentira kao serija od tridesetak nastavaka, a čiju objavu na internetu očekujte za dvadesetak dana, i u čijem će te stvaranju i sami sudjelovati.

Do tad, samo malo atmosfere da zagolica vaše aksonske završetke:

http://www.youtube.com/watch?v=FVErkLSk-3I (1 min)
kost_u_grlu
Počasni član kluba

Re: Najava Narggunskih sunca

Post by kost_u_grlu »

:LEGO56: dalje daljeeeee JOŠ...
prvi puta moram ovo priznat:
ne mogu docekat dan _ž_ena
Ostvariti svoje snove. M.V.
DarioD

Post by DarioD »

Da, sada nas je navukao... Prvo je rekao na Dan žena... sada je dvadesetak dana.. Marketing je izgleda učio od najboljih dilera iz ameriških mafijaških filmova '70-tih (sa Linom Venturom i ekipom :LEGO16: )...
Prvo slatkastom pričom baci udicu, da vidi oće li netko trznuti,... onda kada vidi da ima mušterija,... obeća kule, gradove, otoke i sunca... pa ko fol treba mu posebna sobica (valjda da se može bolje koncentrirati, jer tamo na KOCKICE forumu je bučno, gužva)... Potom lukavo zakaže datum koji je poznat u svijetu (da ljudi lakše zapamte)... pa nam da malo slatkih mrvica... pa pomakne datum da vidi gdje nam je granica pucanja strpljenja.... kada (ako!?) dođe prva epizoda.... tu nam je kraj. Već ćemo biti umotani u njegovu mrežu ovisnosti... Već vidim... :LEGO21:
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Malo sam razočaran reakcijama, nadao sam se da će biti bar desetak lajkova na prvu kartu.
Ipak, ne odustajem, a do cilja od 50 aktivnih čitatelja ćemo nekako doći.

Anyway, na internetu je iscurio i plakat tog strip-LEGO-filmolike-priče-u seriji objava koje se približava, evo i ekskluzive:
Image

Serija od 30+ epizoda, stiže...
8.3.2010 na internetu pokraj vas!!!
djile84
AFOL

Post by djile84 »

jos malo pa ce da nam stigne...jedva cekamo da vidimo sta se to spremalo tako dugo. poster je odlican a moram da pohvalim i trailer na youtubu
StoneAgeHero
AFOL

Post by StoneAgeHero »

^signed
Trailer je bas epic! Jedva cekam!
Matija
Počasni član kluba

Post by Matija »

Zakon je trailer, poster jos bolji!

Jedva cekam da pocne cijela prica.. .stvarno me zanima kakvih spletki ce tu sve biti.
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Matija wrote:stvarno me zanima kakvih spletki ce tu sve biti.
Sve će bit puno neočekivanih hingeva i ljubavnih wedgeova(TM by kost)
kaktusica
AFOL

Post by kaktusica »

Definitivno ću čitat... :LEGO04: :LEGO04:
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Ništa ne veseli moje staro srce kao ovakve izjave. :LEGO27:

Negdje sam si odredio da je 50 čitatelja koji će biti zainteresirani za ovo granica koja bi potvrdila da strip uopće ima budućnost u štampanom obliku. Ako ne uspijem zainteresirati 50 freekova s foruma, onda nema smisla ni investirati u to dalje.
Vidjet ćemo kako će ići. Strip naime ima još i tu manu da nije jako zanimljiv i uzbudljiv prvih nekoliko epizoda, nego to postane tek kasnije, pa ću se morati boriti i sa onima koji budu pratili par epizoda, pa odustanu; no, to je sve dio igre...
Vidjet ćemo... Dan žena je sve bliži, moja strip-tvornica radi punom parom, i ja jedva čekam da to napokon krene... puno je samotnih sati utučeno u to, vrijeme je da stvar naponok izađe na sunce.

Anyway, kad stvar krene, neće biti samo pasivna čitaonica, zahtjevat će i punu interakciju čitaoca, od komentiranja i utjecanja na sadržaj, do samih slaganja stvari za pisano izdanje, a sve će biti začinjeno i bogatim nagradama, pa se nadam da će vam ostati i koja kockica za slaganje. (Jasno, nije u neskladu sa izložbom, jer i sve što se složi će možda lijepo mjesto na castle diorami ili storyatures štandu.)

Zasad urezujem 6 crtica za 6 zainteresiranih na dršku mog mača.
Post Reply