Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Electromaster's Workshop

Kreacije članova foruma i poseban podforum za ostale kreacije s interneta.
Post Reply
Electromaster
AFOL

Electromaster's Workshop

Post by Electromaster »

Well, za početak, jedan čudan post-apocalyptic/ Mad Max style jeep s kombiniranim ''modernim'' i ''starinskim'' djelovima...
ImageImage
Last edited by Electromaster on 04. Sep 2010. 10:07, edited 2 times in total.
No matter where you go, everyone's connected.
MyAnimeList ~ Steam ID
_ž_
AFOL

Re: PR3DAT0Rove Lego kreacije \o/

Post by _ž_ »

Vrlo apokaliptično, i vrlo dobre fotke, dodao bih! Totalno atmosferične!

Još kreacija!!!
Electromaster
AFOL

Post by Electromaster »

Hehe, thx, evo onda i jedan tenk/artiljerija... Za minifig sam stavio ovog lika iz Alpha Teama, pošto mi je pasao u toj ulozi... Iako će neki primjetiti da je na tenku Rock Raiders simbol, ah... xD
Inače, sam tenk sam napravio u par minuta... Prije par godina, i odtad ga svako malo izmjenjujem/ poboljšavam... ^^
Nije baš nešto, ali eto, stavaljam ga dok ne poslikam par spaceshipova koje sam napravio...
Attachments
tank.JPG
tank back.JPG
MyAnimeList ~ Steam ID
legomaniac
AFOL

Post by legomaniac »

Dobro izgleda ovaj sa prtljažnikom! :LEGO11:
Electromaster
AFOL

Post by Electromaster »

PR3DAT0R wrote:Steampunk je sam po sebi awesome, pa su jednako tako awesome i steampunk Lego kreacije... Morat ću nagraditi nešto u tom stilu jednog dana...

Rečeno- učinjeno. Uhvatila me volja danas pa sam napravio nešo u steampunk stilu, iako prilično vonabijevski...
Attachments
DSC00045.JPG
DSC00044.JPG
DSC00042.JPG
MyAnimeList ~ Steam ID
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

PR3DAT0R wrote:Rečeno- učinjeno. Uhvatila me volja danas pa sam napravio nešo ...

Wow! Vrlo vrlo pogođeno. Totalno steampunkovski. Još!
davor

Post by davor »

steampunk kreacija super! totalno pogoden filing!
Electromaster
AFOL

Post by Electromaster »

Hehe, hvala, doduše trenutno nemam više ništa u tom stilu... [A, iskreno govoreći, nemam ni ideja za izgradnju nečeg. :(]
However, evo jedan sijaset spaceshipova koje trenutno imam po sobi... Ovaj puta koristim imagesforme za upload slika, jer kad bi stavljao sve to kao attachment, ovaj post bi se rastezao kilometrima...
Dakle:

1. Jedan mali starfighter zgodnog dizajna, meni dosta drag.
Image Image Image

2. Nekakav mali shuttle, znam da dupini na stražnjoj strani izgledaju blesavo, ali nisam htio skinuti naljepnice samo zbog toga.
Image Image

3. Jedna brzinska kreacija, slatko. ^^
Image

4. Uljez u ovoj spaceship kolekciji, jedna podmornica. Osim spremnika za opremu, ima i mogućnost razdvajanja na dva dijela, [Kao escape pod, jel.] što je, primjetiti će te, feature koji ugrađujem u dosta svojih kreacija.
ImageImageImage

5. Najstarija kreacija u ovoj kolekciji, koja mi na polici stoji već godinama. [Primjećujete po prašini, eh. :(] Jedan od prvih megakulnih starfightera koji sam nagradio. Nikako da mu se odlučim za ime, ali zasad recimo Black Hawk. Također se može razdvojiti.
Image Image Image Image Image

6. Još jedna brzinska kreacija, nastala isključivo od djelova Obi-Wanovog Jedi Starfightera iz Attack of the Clones.
Image

7. Starfighter koji je nastao kao nabrijana verzija jednog alternative modela sa stražnje strane kutije gorespomenutog Obi-Wanovog Jedi Starfightera. Vjerojatno najkulniji, i definitivno najmoćniji starfighter koji trenutno imam sastavljen, otkada sam ga sastavio prošao je kroz 3 kompletne rekonstrukcije u kojima sam mu promjenio boju, te nadograđivao naoružanje. U ovoj, najnovijoj verziji, ugradio sam mu i mogućnost razdvajanja, koja je prilično besmislena, ali mi je poslužila kao mali graditeljski izazov. Rakete ispod krila su mi također drag detalj. Za prigodu fotosessiona napravio sam mu i stalak. ^^
Image Image Image Image Image Image Image

Eto, to je za sada sve što imam sastavljeno, trenutno se bavim izgradnjom nekakve SF ratne baze, ali imam problema s kritičnim nedostatkom osnovnih kockica... Uploadat ću još čim napravim štogod. :D
MyAnimeList ~ Steam ID
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

A joj što su prašnjavi!
Super su, vrlo u duhu old-skull škole slaganja svemirskih letjelica. Super bi bilo sve to spojiti u jednoj većoj kreaciji, nekakvoj bazi koju planiraš, pa da svi brodovi budu elementi te kreacije. A podmornicu lako pretvoriš u brod zar ne?
legomaniac
AFOL

Post by legomaniac »

Sve je odlično! :LEGO11:
Post Reply