A čuj meni je baš ludi zmajček... Vidjet ćemo još sve...MIrna564 wrote:Legopwnage ko će prije . Ja ciljam samo na zmajeka xD ali ti već imaš više nego ja
Narggunska sunca - nagradne igre i sadržaji
- Legopwnage
- AFOL
Re: Narggunska sunca - nagradne igre i sadržaji
Dark ages.
- _ž_
- AFOL
Novo brojanje Sunaca. Pobrojano sve do 12 glave, uključujući obje igre, reklame i fan art, bez prijevoda.
Sunaca ima fina količina, Narggun je negdje na trećini. Zasad je sve ok, ali nadam se da neće biti kriza. Jer će morat ili ritam dijeljenja malo pasti, ili će bit inflacija Sunaca pa će im pasti vrijednost, ili ulete spozori pa spase stvar.
Anyway, već ih možete trošiti, ranije sam napisao ime dućana i šifru (samo se najavite na PM prije narudžbe).
Napomena: prevoditelji, s vama ćemo drukčije, vi isto na PM.
Ako se tko osjeća zakinut može na PM pitati porjeklo Sunaca, makar nije to nešto egzaktno, nego subjektivno dijeljenje, pa se nije tu lako ni buniti
A upalim i treću igru večeras, da se malo i slaže.
59 Jure_Grando
52 Legopwnage
50 Skockani
48 flek
38 boba_jagoda
36 DarioD
25 legomaniac
23 MIrna564
19 Eustahije
18 StoneAgeHero
18 LUKA
14 SuperSoničan
12 Marin
10 Leni
9 kaktusica
8 LUKA commander Cody
7 tomakah
6 FastForce
6 Jakov
6 Corwin
5 FastForce
5 djile84
4 CROTROOPER
3 zenex
2 kost_u_grlu
Sunaca ima fina količina, Narggun je negdje na trećini. Zasad je sve ok, ali nadam se da neće biti kriza. Jer će morat ili ritam dijeljenja malo pasti, ili će bit inflacija Sunaca pa će im pasti vrijednost, ili ulete spozori pa spase stvar.
Anyway, već ih možete trošiti, ranije sam napisao ime dućana i šifru (samo se najavite na PM prije narudžbe).
Napomena: prevoditelji, s vama ćemo drukčije, vi isto na PM.
Ako se tko osjeća zakinut može na PM pitati porjeklo Sunaca, makar nije to nešto egzaktno, nego subjektivno dijeljenje, pa se nije tu lako ni buniti

A upalim i treću igru večeras, da se malo i slaže.
59 Jure_Grando
52 Legopwnage
50 Skockani
48 flek
38 boba_jagoda
36 DarioD
25 legomaniac
23 MIrna564
19 Eustahije
18 StoneAgeHero
18 LUKA
14 SuperSoničan
12 Marin
10 Leni
9 kaktusica
8 LUKA commander Cody
7 tomakah
6 FastForce
6 Jakov
6 Corwin
5 FastForce
5 djile84
4 CROTROOPER
3 zenex
2 kost_u_grlu
- Eustahije
Uh, upravo suprotno. Ni ne skužim kad ih zaradim._ž_ wrote:Ako se tko osjeća zakinut

- DarioD
ALOOOOOO !? Netko ne kuži, ne sluša....?
Ja svoja doniram za nabavku jalapeno paričica kao dopunska hrana zmaju i za obnovu utvrde. (TOČKA )
Ja svoja doniram za nabavku jalapeno paričica kao dopunska hrana zmaju i za obnovu utvrde. (TOČKA )
- _ž_
- AFOL
A kaj je ovo pitam se? Nije nešto vulgarno?DarioD wrote: jalapeno paričica kao dopunska hrana zmaju
Da, pa jasno da doniraš. Već si spomenuo zar ne. Al prvo ćemo brojati, pa vidjeti koliko doniraš

- StoneAgeHero
- AFOL
Za one koji neznaju jalapeno su izrazito ljute meksicke cili papricice.
Wow! Imam vec 18 bodova. Not bad, not bad at all.
Wow! Imam vec 18 bodova. Not bad, not bad at all.
- DarioD
Kako su te nabrzaka asimilirali ovi sjevernjaci... Prekostrašno..._ž_ wrote:A kaj ....?

'ajde... izvukao si se..._ž_ wrote: Da, pa jasno da doniraš. Već si spomenuo zar ne. Al prvo ćemo brojati, pa vidjeti koliko doniraš
StoneAge je to majstorski odradio.. Zbog iznimne samozapaljivosti pakuje se na gore prikazan način... Inače odmrzavaju se prije samoga serviranja

- _ž_
- AFOL
Sunčano stanje:
81 Legopwnage
77 flek
73 boba_jagoda
59 Jure_Grando
50 Skockani
49 DarioD
36 Luka
35 legomaniac
31 StoneAgeHero
24 djile84
23 MIrna564
23 Eustahije
22 kaktusica
16 SuperSoničan
14 LUKA commander Cody
14 Marin
13 CROTROOPER
13 dugmence
12 Leni
11 zenex
11 tomakah
8 FastForce
8 Corwin
6 Jakov
5 FastForce
4 kost_u_grlu
3 Domagoj905
Ubrojeni su 15 glava komentara (zadnjih par nisam ocjenjivao već svima dvije podjelio), 3 igre + kviz, reklame i fan art.
Ne dijele se više Sunca za komentare, dakle ostaju igre i reklame.
81 Legopwnage
77 flek
73 boba_jagoda
59 Jure_Grando
50 Skockani
49 DarioD
36 Luka
35 legomaniac
31 StoneAgeHero
24 djile84
23 MIrna564
23 Eustahije
22 kaktusica
16 SuperSoničan
14 LUKA commander Cody
14 Marin
13 CROTROOPER
13 dugmence
12 Leni
11 zenex
11 tomakah
8 FastForce
8 Corwin
6 Jakov
5 FastForce
4 kost_u_grlu
3 Domagoj905
Ubrojeni su 15 glava komentara (zadnjih par nisam ocjenjivao već svima dvije podjelio), 3 igre + kviz, reklame i fan art.
Ne dijele se više Sunca za komentare, dakle ostaju igre i reklame.
- FastForce
- AFOL
Što bi ovo trebalo značiti?_ž_ wrote:8 FastForce
8 Corwin
6 Jakov
5 FastForce
Koliko kod sunca imam, molim te (ako se to smije) pribroji moja sunca Legopwange-u. Za one koji neznaju, on mi je brat, a moj broj sunaca je užasno nizak i vjerojatno se neće povečati - tako da se ne bunite.

- _ž_
- AFOL
Ok, Narggun je završio, vrijeme je za završiti i nagradne igre.
Na žalost, koncept nagrađivanja sam morao malo promijeniti, jednostavno nemam dovoljno dobru logistiku da vodim dućan sa 300 djelova od kojih birate što želite. Pa ćemo malo improvizirati.
Dakle, izlog nagrada slijedi na dnu ovog posta. Iz izloga ćete birati po redu, od onoga tko ima najviše Sunca. Vrijednosti kockica su jednake srednjoj cijeni na BL-u ili najbliža procjena tome, po dogovoru, a vrijednost Sunca je prosječna cijena LEGO kockice, što je ugrubo oko pola kune. Dok trošite Sunca uključite i poštarinu, jer sve moram slati poštom.
Osim toga među nagradama su i paketi "običnih kockica", brickova i plateova i technica i ostalog u bojama koje želite (ako imam). Kockice su used.
Osim toga u izlogu nagrada su SVE stvari koje se nude u dućanu: Proljetni baazar vozila
Osim toga za nagradu se nude i sve druge kockice! Samo pitajte što želite.
Ako je neka stvar skuplja od onog što želite, moguća je i nadoplata. Posebno veliki popusti ako Sunca trošite u Proljetnom bazaaru.
Nadam se da će svi naći što im se sviđa.
A sad, večeras zbrojim Sunca (još za zadnju igru s citatima), i krećem redom dijeliti nagrade.
(Stvari u izlozima su od mint new do used (nekad i oštećeno, zato su slike velike da prepoznate.) Stvari u kesicama se prodaju zajedno.)
izlog 1:

izlog 2:

izlog 3:

izlog 4:

izlog 5:

izlog 6:

izlog 7:

izlog 8:
Paketi "običnih kockica", brickova i plateova i technica i ostalog u bojama koje želite (ako imam). Kockice su used.
izlog 9:
Sve iz: Proljetni baazar vozila
izlog 10:
Ako ništa od izloga 1-9 ne paše, pitajte za druge kockice.
Na žalost, koncept nagrađivanja sam morao malo promijeniti, jednostavno nemam dovoljno dobru logistiku da vodim dućan sa 300 djelova od kojih birate što želite. Pa ćemo malo improvizirati.
Dakle, izlog nagrada slijedi na dnu ovog posta. Iz izloga ćete birati po redu, od onoga tko ima najviše Sunca. Vrijednosti kockica su jednake srednjoj cijeni na BL-u ili najbliža procjena tome, po dogovoru, a vrijednost Sunca je prosječna cijena LEGO kockice, što je ugrubo oko pola kune. Dok trošite Sunca uključite i poštarinu, jer sve moram slati poštom.
Osim toga među nagradama su i paketi "običnih kockica", brickova i plateova i technica i ostalog u bojama koje želite (ako imam). Kockice su used.
Osim toga u izlogu nagrada su SVE stvari koje se nude u dućanu: Proljetni baazar vozila
Osim toga za nagradu se nude i sve druge kockice! Samo pitajte što želite.
Ako je neka stvar skuplja od onog što želite, moguća je i nadoplata. Posebno veliki popusti ako Sunca trošite u Proljetnom bazaaru.
Nadam se da će svi naći što im se sviđa.
A sad, večeras zbrojim Sunca (još za zadnju igru s citatima), i krećem redom dijeliti nagrade.
(Stvari u izlozima su od mint new do used (nekad i oštećeno, zato su slike velike da prepoznate.) Stvari u kesicama se prodaju zajedno.)
izlog 1:

izlog 2:

izlog 3:

izlog 4:

izlog 5:

izlog 6:

izlog 7:

izlog 8:
Paketi "običnih kockica", brickova i plateova i technica i ostalog u bojama koje želite (ako imam). Kockice su used.
izlog 9:
Sve iz: Proljetni baazar vozila
izlog 10:
Ako ništa od izloga 1-9 ne paše, pitajte za druge kockice.