vid051 wrote:Sve 5. Svjestan sam toga. Prodajem ga jer ne znam dicu sa setovima a u srcu molim boga da ne....
Eeeee da su meni ovako rekli odmah bih im (pola) oprostila

vid051 wrote:Sve 5. Svjestan sam toga. Prodajem ga jer ne znam dicu sa setovima a u srcu molim boga da ne....
spaceman wrote:Extra djelovi nisu nikako dio seta vec služe kao zamjena ukoliko se neka od tih kockica zagubi. Zato su extra djelovi uvijek sitni jer se sitne kockice lakše gube. Ti djelovi ne služe za slaganje seta tako da je normalno da je set kompletan bez tih djelova.
sabo992 wrote:...i dobijes rezervne dijelove seta iz razloga ako ce se djeca igrat pa dijelovi koji se najlakse gube u igri obicno budu ti rezervni dijelovi.
Ne mogu ovo shvatiti kao ništa loše. Kad je sve u redu, onda sam i ja u redu. Imam iskustva s manjkavim setovima ivid051 wrote:Marin je los kupac jer je pefekcionsit. Ne mislim nis lose.
Istina je da je to ono što me najviše zasmetalo, ali to nije jedina greška. Sve sam ih naveo.sabo992 wrote:U biti jedina greska prodavaca u ocima kupca je taj bahati odgovor, koji je mozda krivo protumacen, mozda prodavac uopce nije nista lose mislio sa time da ce prezivit bez jedne pohvale vise.
Kompletan set je sve ono što dođe u kutiji (i kutija), a to uključuje: sve dijelove za model, viškove, upute, naljepnice, igraćesabo992 wrote:...model je slozena stvar od necega, npr izgradena lego zvijezda smrti, dok su set, dijelovi nekog modela u rastavljenom obliku.