Za potrebe promocije svog rada i svog stripa dobio sam izložbeni termin u Gradskoj knjižnici u Zadru, krajem ožujka 2011. To je fino mjesto, jedan od velikih rasadnika i promotora zadarske kulture, o čijim akcijama se uvijek čuje i kroz koji prolazi hrpe i hrpe ljudi. Izložbeni prostor se sastoji od nekoliko panoa za slike/fotografije i nekoliko vitrina koje se izlažu u hali knjižnice. Iako je lightmotiv izložbe strip o Kamenim vratima, tj Zadar, ili Storyatures u cjelosti, moglo bi se naći prostora i za druge stvari. Makar, vitrina nema baš puno, nisu baš ni jako velike i treba dobar plan.
Ovo je poziv svim zainteresiranim za suradnju na ovoj izložbici. Ako tko ima želje i volje napraviti neki model javite se.
Dio materijala će biti moji veliki i mali modeli zadarskih znamenitosti, panoi će prikazivati postojeće i buduće fotke sa "skockani grad" galerije, a planiram i manji gradski blok u city stilu.
Ako imate kakvu želju ili ideju, a tematski se može uklopiti, javite. Na pamet mi padaju možda kakva castle scena tipa opsada Križara, možda rimski forum iz plana o civilization diorami ili nešto drugo. Dobrodošle su i druge teme.
IZLOŽBA: Zadar
- _ž_
- AFOL
- Marin
- Počasni član kluba
Re: IZLOŽBA: Zadar
Rado bih sudjelovao, ali nemam ništa konkretno za izložiti. Sumnjam da bi se daunskalirana Zvijezda smrti uklopila u izložbu... 

- mvelic
- AFOL
Upravo me nesto jagodice zasvrbile... Tomek, Kost?_ž_ wrote: Na pamet mi padaju možda kakva castle scena tipa opsada Križara....
- _ž_
- AFOL
Dragi forumaši,
Evo da javim da se pripreme za ovu izložbu odvijaju odlično. Organiziran je prostor i prigodna događanja, a interes su pokazale još neke institucije. Također, nekoliko forumaša će donijeti svoje kreacije i sve skupa će dobiti fine konture.
Težište i tema izložbe je malo disperzirana, i poprimila je i druga obilježja, ipak je i dalje tematska izložba o Zadru.
Ipak, ako imate kakvu ideju, ili želite biti dio zadarske izložbe kockica - dobrodošli ste. Posebno bi lijepo legla kakva mala kreacija, kakve fine big-njete, ili serija binjeta/vinjeta.
Evo da javim da se pripreme za ovu izložbu odvijaju odlično. Organiziran je prostor i prigodna događanja, a interes su pokazale još neke institucije. Također, nekoliko forumaša će donijeti svoje kreacije i sve skupa će dobiti fine konture.
Težište i tema izložbe je malo disperzirana, i poprimila je i druga obilježja, ipak je i dalje tematska izložba o Zadru.
Ipak, ako imate kakvu ideju, ili želite biti dio zadarske izložbe kockica - dobrodošli ste. Posebno bi lijepo legla kakva mala kreacija, kakve fine big-njete, ili serija binjeta/vinjeta.
- CastleMan
- Mlađi forumaš
@_ž_
Ako mozda znas tocno vrijeme izlozbe ili kad saznas molio bih te da mi javis jer dolazim 100%
Ako mozda znas tocno vrijeme izlozbe ili kad saznas molio bih te da mi javis jer dolazim 100%

- Galadriel
- Počasni član kluba
_ž_ upravo bio na telki u ulozi turističkog vodiča kroz zadar od kockica.
moraš promijenit avatar sad kad si u emisiji predstavio novog sigfiga s dužom kosom.

moraš promijenit avatar sad kad si u emisiji predstavio novog sigfiga s dužom kosom.

- kost_u_grlu
- Počasni član kluba
Ja, ne budi ljen, osto budan do 4 da gledam GS. Najbolji prilog do sad... Super montaža: prava vrata, LEGO vrata, pravi stup srama, LEGO stup srama.. Ž je bio super, najbolji t.v. kojeg sam slusao do sada. Improvizacija na djelu, ko sto je najavio. Ruke malo nervozne, ko kod odgovaranja na ploci..hihi, al zbog toga je i bilo tako kul 

Ostvariti svoje snove. M.V.
- DarioD
Štreber! Lako dočekat sitne sate zadovoljan i nasićen netom završenim BL-om u stomačiću ... 

- kost_u_grlu
- Počasni član kluba
a jesi neki...sad si me izdao, al u pravu si..ne bi izdrzo budan samo radi GS, ceko sam i BL da se zgotovi(bosanski lonac, BL
)
p.s. zaboravio slikat za nasu novu temu

p.s. zaboravio slikat za nasu novu temu
Ostvariti svoje snove. M.V.
- DarioD
nešto se utihnulo oko ove izložbe.. ili je prebačeno na drugo frekventno područje. Barem neki info i ovdje, hoće li biti i kada (znam da je bilo spomenuto na proljeće)... možda što se pravi... Ima li kakovih težnji da bude najveća jadranska (sredozemna) LEGO izložba... Dajte malo...