DarioD wrote:jer ja sam mislio da je "...ju-hu-hu"
Pomiješao si pjesmice. "Ju-hu-hu" se nastavlja sa "...i boca ruma".
A to onda nisu mogli biti ovi kraljevi, jer bi svaki vidio po dvije zvijezde i kamo bi ih to dovelo?
Malo sam testirao neke platforme i neka rješenja za neke stvari pa usput proizveo off line modul za čitanje priče. Ista se stvar može upogoniti za još neke platforme, linux, mac, android - pa je tim više zanimljivo. Ovdje Win verzija:
Offline aplikacija za čitanje Storyatures priča (Win verzija, 0.9 beta): TriKralja.zip (9MB).
Ja se čudom čudim što nema "Ž"elimira na Kockicama, a onda pogledam tu i opet se ne mogu čudom načudit...
Pratio sam neko vrijeme Zadar priče.., ali onda ne stigoh više zbog obaveza... I onad apet bacim oko na "Štorije".., pa to je nevjerovatno!
Ti si totalno LEGO dignuo na jednu višu, svemirsku visinu... Ne znam.., ja nemam niti riječi kojom bih opisao osjećaje svakog puta kad svratim na ove stranice...
Nevjerovatno!
Svaka čast!
Pozdrav!
Da, ne može se na puno frontova odjednom.
U želji da stvorim još koji pažnje vrijedan stripić, zapostavio sam forum. A tu su i druge (slatke) obveze.
No, sve će doći na svoje. Bit će još finih priča, a neće nedostajati ni drugih aktivnosti.
Dotad, bacite oko na novopokrenuti serijal na sturama.... sad ga najavim u prigodnom postu.