_ž_elje i pozdravi
- DarioD
_ž_elje i pozdravi
Sa ova Tri kralja si me podsjetio (reći ćeš "ko baba iz bolesti"), ali davno, davno si spomenuo neku priču koja ti stoji u nekoj ladici, a čeka uLEGOvljenje... Nešto kao Tri mohikanca ili Tri desperadosa (patuljci i mušketiri nisu bili sigurno).. tako nešto, ne sjećam se baš dobro... Oćeš radit to možda.. ili već postoji, ali te trema objaviti 

- _ž_
- AFOL
Re: _ž_elje i pozdravi
To je ta. Tri maga, kasnije preimenovani u Tri kralja zbog uopćenijeg nazivlja u nas. Stajala je u ladici puno više od godinu dana, čak su i figure skupljale prašinu otkad je izišao PoP. U međuvremenu sam napisao hrpe nastavaka i samo se nadao da će se pojaviti jednom netko tko će to fotografirati. I pojavio se. Sad će izlaziti onoliko često koliko marta stigne fotkati.
A inače, ladica je još uvijek puna priča koje samo čekaju svoj trenutak. Bit će garant jednog dana i tri desperadosa, materijal i ideje za tu temu se samo gomilaju.
Inače, eto da najavim još par projekta koji će uskoro (uskoro znači nekad između 2 do 200 dana):
Zulich odiseja u svemiru (radni naziv) - space opera u najmanje 20 nastavaka sa brodom koji se može vidjeti u Vž-u
Noir priča 2 - nastavak New Life Game priče, neke scenografije su se mogle vidjeti jučer u Pola Ure Kulture
Momo 2 - još jedna priča s Momom. Poseban format priče - samo vinjeta slikana iz više uglova s tekstom
Naplavljeni, 3 kralja, Kopnena vrata - još nekoliko epizoda od svakog
To su planovi :S
A inače, ladica je još uvijek puna priča koje samo čekaju svoj trenutak. Bit će garant jednog dana i tri desperadosa, materijal i ideje za tu temu se samo gomilaju.
Inače, eto da najavim još par projekta koji će uskoro (uskoro znači nekad između 2 do 200 dana):
Zulich odiseja u svemiru (radni naziv) - space opera u najmanje 20 nastavaka sa brodom koji se može vidjeti u Vž-u
Noir priča 2 - nastavak New Life Game priče, neke scenografije su se mogle vidjeti jučer u Pola Ure Kulture
Momo 2 - još jedna priča s Momom. Poseban format priče - samo vinjeta slikana iz više uglova s tekstom
Naplavljeni, 3 kralja, Kopnena vrata - još nekoliko epizoda od svakog
To su planovi :S
- DarioD
Re: _ž_elje i pozdravi
Mmmmda... moram priznat, da sam pročitao prije pisanja,... a nisam, jer učinilo mi se poznato... ne bih...
Bome... dojmljivo... ne znam da li je povijesno i politički korektno, ali pitko... jaaaako.. U stvari ko ljuta mljevena paprika... isprva jestivo, al kad počne djelovati...
Šalim se.. odlično, odlično... Čovjeka prosto počne žigati u lijevoj lopatici od tog hladnog pustinjskog vjetra... , a usta se šuše... Šuper... jedva čekam vidjeti što će ih snaći docnije...
Bome... dojmljivo... ne znam da li je povijesno i politički korektno, ali pitko... jaaaako.. U stvari ko ljuta mljevena paprika... isprva jestivo, al kad počne djelovati...
Šalim se.. odlično, odlično... Čovjeka prosto počne žigati u lijevoj lopatici od tog hladnog pustinjskog vjetra... , a usta se šuše... Šuper... jedva čekam vidjeti što će ih snaći docnije...