Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

PRIČA: Narggunska sunca - Glava trideset i druga

Diskusije s portala storyatures.com
kaktusica
AFOL

Re: PRIČA: Narggunska sunca - Glava trideset i druga

Post by kaktusica »

Eustahije wrote:
_ž_ wrote:u lingamoidnim tvorevinama
Mmmrljhh... opet moram ići po Klaića.
Ja sam odgodila pažljivo čitanje tih kompleksnih rečenica do kad mi ta glava ne dođe na red u prevođenju... Znam da ću prije ili kasnije morati pokušati proniknuti u njihovo (možebitno) značenje, ali će mi jednom biti sasvim dovoljno, hvala lijepa. :LEGO25: (Tako sam već imala priliku čitati ovo. :LEGO23: Da ne spominjem guglanje shema građe biljaka ili traženje prikladnih anglističkih onomatopeja...)
tomakah
AFOL

Post by tomakah »

mda, izgleda da sam bio u pravu, nema happyend-a, šmrc.... :LEGO08:
A Gentleman will walk, but never run...iliti po našku, Tko je žurio vrat je slomio!!
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Ovo prilikom najavljujem da će se kraj Narggunskih sunca objaviti odjednom.
To znači da, umjesto da se sjecka u 3 dana na 2 glave + Epilog, da će se sve objaviti odjednom. Razlog tome je da se zadrži integritet i napetost priče, da ne odlutate mislima predaleko između zadnjih epizoda.
Svečana objava i završetak Nargguna će se dogoditi sutra (utorak) u 20:00. Nakon objave slijedi mala zakuska u sobi broj 17 Storyatures web publishing zgrade, ili na chatu Storyatura, ili na Skypeu (zelimirp.teched).

Podsjećam da će se nakon završetka Nargguna podjeliti i nagrade za sve sudionike Narggunskih igara, i da još imate priliku osvojiti koje Sunce u tekućoj igri.
DarioD

Post by DarioD »

Carmina Nargguna :LEGO05:
Post Reply