Narggunska sunca - glava dvadeset i sedma
Epska srednjevjekovna fantazija u 51 slici
Glava dvadeset i sedma - u kojoj se uči kako nije dobro biti na putu odmazde prevarene žene.
Ovo je namjerni osvrt na neograničenu izražajnost LEGO glava?Narggunska sunca wrote:Esstah: Vidim tugu u tvojim očima. Vijest te pogodila?
Eida: Nije to tuga, to je bijes.
Uuu. Dobro napisano. Onak, epic.Narggunska sunca wrote:Mell: Ne postoji još jedan zmaj. Samo je jedan zmaj.
Incredible. Ja sam jedno 5 minuta gledao i gledao i tražio što to ne valja. I onda se nakon 5 min odlučio da je to zato što se vidi dlaka iz kose na krovu.Marin wrote:Upsić - http://storyatures.com/Prica.aspx?p=Narggun027&s=39 (ali već na sljedećoj slici je popravljeno) - takve su mi najdraže.![]()
Ova mi se ideja toliko maksimalno sviđa da je želim u štampanoj narggunskoj knjizi!!! Želim to! Uklanjam one bezvezne popise likova ispod naslovnih slika i ubacujem citate!kaktusica wrote:Bilo bi fora probati naći prikladni književni citat za svaku epizodu... Onaj Camus kod propovijedi, naravno, ali i još toga... Nešto iz Gulivera kod Esstaha, heh. Možda Hamlet kod naručivanja ubojstva Bijelog... Citate iz antičkih tragedija se svukud može popikati, ti su barem univerzalni...
Ovo sam primjetio da više vas radi, ali doista ne razumijem. Marine, nije li to kao kad slušaš simfoniju, a isključiš kanal gdje su udaraljke?Marin wrote:I ta ideja mi se sviđa, pogotovo jer bi se kratki opis epizode i popis likova maknuo (to je dio koji preskačem kad čitam). I super mi je kod tih Poeovih pripovijetki što se na kraju svake vraćam na taj uvodni citat i kažem: "Aaaaa..."