IGRA: Narggunska sunca - kviz
- Legopwnage
- AFOL
Re: IGRA: Narggunska sunca - kviz
Da ali ti imaš pm, a na facebook-u je kviz i onda kad klikneš start on ti ajmo reć broji vrijeme i kad klikneš da si gotov onda piše da si to riješio u toliko minuta. Mi na facebook-u možemo vidjet pitanja tek kad startamo kviz. Neznam da li si razumio, a također nemože _ž_ stalno biti na forumu, ima posao i svoj život.
Dark ages.
- _ž_
- AFOL
U 20 minuta nakon početka rješavanja.
Prvi krug još traje, pa neću još objaviti listu.
Dosad je sudjelovalo 8 natjecatelja. Najbolji ima 97%, najgori 43%. Ostali su između.
Samo napomena, kad riješite kvioz na faceu publishajte ga, jer mi glupi facebook ne prikazuje rezultate svih koji su rješavali (?!)
Prvi krug još traje, pa neću još objaviti listu.
Dosad je sudjelovalo 8 natjecatelja. Najbolji ima 97%, najgori 43%. Ostali su između.
Samo napomena, kad riješite kvioz na faceu publishajte ga, jer mi glupi facebook ne prikazuje rezultate svih koji su rješavali (?!)
- Luka
- AFOL
Tko ima 97 %

Sve šta napišem u potpisu mi isapdne nekako predugačko .
- StoneAgeHero
- AFOL
ja sam isto mislio sudjelovat, al sam odustao kad nisam mogo nac kviz. mrzim facebook i ne vracam se vise tamo.
- _ž_
- AFOL
Ma nemaLegopwnage wrote:... nemože _ž_ stalno biti na forumu, ima posao i svoj život.

- StoneAgeHero
- AFOL
Evo vratio sam se i dobio sam 90% (27 od 30) tocnih odgovora. Nadam se da nije prekasno 

- legomaniac
- AFOL
Ž, jel se može sad riješavati kviz.
Nisam stigao...
Nisam stigao...

- MIrna564
- AFOL
25/30 83%
Neke sam i pogađala

Neke sam i pogađala

Growing older doesn't mean growing up
- DarioD
Dobro je... ja sa svojih tričavih 2/3% ne upadam u slijedeći krug... Ja ću sjedit na tribinama i kuražit takmace.... EJA EJA... NAPRIJED NAŠI TAMBURAŠI (trubaduri)... 

- _ž_
- AFOL
Može još, recimo do 20:00, 21:00.
A onda ćemo naći termin za drugi krug.
Jel' vam paše večeras? 21:30 ili 22:00, nije kasno? Ne bi trajalo dugo oko pola sata. Par pitanja, odgovara se u timovima.
Trenutno stanje: 12 igrača, postotci od 43% do 97%.
Zasad, teško mi je reći tko će proći u drugi krug, u stvari ovisit će i o tome tko bude dostupan večeras na skypeu, pa javite se jel vam paše.
Oni preko 70% će skoro sigurno u polufinale, oni preko 60% mooožda, a oni ispod 60% teško (ali moguće).
Javite se!
A onda ćemo naći termin za drugi krug.
Jel' vam paše večeras? 21:30 ili 22:00, nije kasno? Ne bi trajalo dugo oko pola sata. Par pitanja, odgovara se u timovima.
Trenutno stanje: 12 igrača, postotci od 43% do 97%.
Zasad, teško mi je reći tko će proći u drugi krug, u stvari ovisit će i o tome tko bude dostupan večeras na skypeu, pa javite se jel vam paše.
Oni preko 70% će skoro sigurno u polufinale, oni preko 60% mooožda, a oni ispod 60% teško (ali moguće).
Javite se!