LUTRIJA: Najbolji lik Narggunskih sunca
- StoneAgeHero
- AFOL
Re: LUTRIJA: Najbolji lik Narggunskih sunca
Vjerovatno je i ž glasao. On nece sebi dat nagradu 

- Luka
- AFOL
Pa može bilo tko glasat bez da se prijavi za lutriju . Šta ne ??? 

Sve šta napišem u potpisu mi isapdne nekako predugačko .
- _ž_
- AFOL
Tako se to inače radi, točno, ali to je potpuno krivo. Tad to nije prava anketa gdje se želi čuti što ljudi misle, nego ljudi kalkuliraju na način da biraju one koji će imati najviše glasova. Mislim da je to jedna posve kriva ideja koja je uzela maha. Ne podržavam to nikako.DarioD wrote: Mislim da bi u izvlačenju trebali sudjelovati samo oni koji su glasali za lika koji je pobjedio u glasanju. ... i tako to inače radi....
Neki su bili sramežljivi javno se izjasniti, i da, nema mene.DarioD wrote:nešto ne štima... na spisku je manje ljudi no što ima glasova...
- FastForce
- AFOL
Ovdje se potpuno slažem, a forum ima i opciju "View results" pa to stvarno nema smisla._ž_ wrote:Tako se to inače radi, točno, ali to je potpuno krivo. Tad to nije prava anketa gdje se želi čuti što ljudi misle, nego ljudi kalkuliraju na način da biraju one koji će imati najviše glasova. Mislim da je to jedna posve kriva ideja koja je uzela maha. Ne podržavam to nikako.DarioD wrote: Mislim da bi u izvlačenju trebali sudjelovati samo oni koji su glasali za lika koji je pobjedio u glasanju. ... i tako to inače radi....
Neki su bili sramežljivi javno se izjasniti, i da, nema mene.DarioD wrote:nešto ne štima... na spisku je manje ljudi no što ima glasova...
Edit: Riješenje za lutriju je jednostavno. Izrežeš papiriće, staviš ih na hrpu (ili kako god) i izvlačiš.

- legomaniac
- AFOL
To sam baš i ja mislio napisati.
Napišeš imena ili brojeve, staviš u bubanj i izvlačiš.
Napišeš imena ili brojeve, staviš u bubanj i izvlačiš.

- kaktusica
- AFOL
Uzmemo neki online stripek koji izlazi svaki dan (npr. http://www.explosm.net/comics/2002/ ) i prebrojimo riječi u njemu. Podijelimo s 12. Ostatak daje pobjednika. Možemo prebrojat i slova a-z pa to podijelit... Uglavnom, to je ideja. Sviđa mi se jer je primjenjiva za svaki broj, samo podijelimo s njim i gledamo ostatak...
I da:
EDIT: Možda najbolje brojat razmake među riječima. Tak se ne moramo odlučivat dal je "don't" i sl. jedna ili dvije riječi. Razmaci su super.
I da:
Abecedno? Hmm..._ž_ wrote: 1) boba_jagoda
2) Corwin
3) DarioD
4) djile84
5) dugmence
6) Eustahije
7) FastForce
8) legomaniac
9) Legopwnage
10) Luka
11) kaktusica
12) StoneAgeHero

EDIT: Možda najbolje brojat razmake među riječima. Tak se ne moramo odlučivat dal je "don't" i sl. jedna ili dvije riječi. Razmaci su super.

- _ž_
- AFOL
Tako će i biti! Sutrašnji strip će odlučiti pobjednika. Brojat ćemo riječi. "don't" je jedna riječ. Ako je ostatak 0, pobjednik je broj 12. Poredak nek ostane kakav je, komplicirana je ta abeceda.kaktusica wrote:Uzmemo neki online stripek koji izlazi svaki dan (npr. http://www.explosm.net/comics/2002/ ) i prebrojimo riječi u njemu. Podijelimo s 12. Ostatak daje pobjednika.
- kaktusica
- AFOL

Ako sam točno prebrojala...
32=24+8
_ž_ wrote: 8) legomaniac
- _ž_
- AFOL
Wooohoooo, čestitke pobjedniku!
Hihi, kaktusice, ode nagrada jer su neki nepismeni i ne znaju ni abecedu. Bed, ha?
Hihi, kaktusice, ode nagrada jer su neki nepismeni i ne znaju ni abecedu. Bed, ha?
- legomaniac
- AFOL
Wooohhhoo!
Hvala na čestitkama.
Čudim se da sam dobio, jer nikad nemam sreće u takvim igrama pogotovo na srećkama u Hrvatskoj Lutriji.

Hvala na čestitkama.

Čudim se da sam dobio, jer nikad nemam sreće u takvim igrama pogotovo na srećkama u Hrvatskoj Lutriji.