ANBLIVBL !
- DarioD
- kost_u_grlu
- Počasni član kluba
- DarioD
Re: ANBLIVBL !
Čekao sam ovaj trenutak i baš mi je drago što vam svima mogu obznaniti lijepu vijest na ovom posebnom mjestu. Dugo sam razmišlao kako da to napravim, a da opet ne bude obično. Ipak je to za svakoga od nas nešto veliko, predivno.... Svatko potajice čezne za tim, premda nitko to ne želi priznati. Znam da mi malo slova drhte, ali to je zbog opravdanog uzbuđenja. Jer ipak nije mala stvar kada netko, zapravo vice precjednik, dobije svoju sobicu. Ne znam da li namjerno ili slučajno ju je ostavio odškrinutih vrata. A mi kakvi smo, željni novoga, drugačijega, gladni žedni, umorni od zime i snijega, stidljivo smo malkice zavirili.... Sad sam zaboravio što sam počeo... Ipak su to godine ... 44... Ah, da počeo sam kako sam zašto mi drhti glas... Uzbuđen sam... Naime pošto nitko nije primjetio, sam ću ponosno reći da je ovo moj tisućudvadesetprvi (1021.) napisani tekst.
Hvala, hvala svima ....
Nisam htio to na javna zvona, pa eto neka ostane to unutar zidova ove sobice. (suzica mi krenula.... ne znam kuda)
Hvala, hvala svima ....
Nisam htio to na javna zvona, pa eto neka ostane to unutar zidova ove sobice. (suzica mi krenula.... ne znam kuda)

- kost_u_grlu
- Počasni član kluba
ćestitam, ćestitam!DarioD wrote: tisućudvadesetprvi
kladim se da ce do jutra bit jos proslava jubilarnih postova

EDIT: ošo slavljenik spavat..

EDIT2: vratija se i donija friške ribe
Ostvariti svoje snove. M.V.
- kost_u_grlu
- Počasni član kluba
- FastForce
- AFOL
Haha, ovaj zadnji je neko stavio na forum, još prije više od 8 mjeseci, doduše. 

- legomaniac
- AFOL
Aha! Preludo! Uvijek me nasmije, i ovo sa Harry Potterom!