Setovi ne moraju biti sastavljeni, puno ljudi prodaje rastavljene u vrećici, ali ako nedostaje neka kockica kažu to, svaki set ima popis kockica.
Ako imaš previše setova na hrpi i nedostaje puno kockica onda se to prodaje na kile, jer to nisu kompletni setovi. Zato cijena seta i je veća nego u rinfuzi, jer treba uložiti trud i sve kompletirati.
Ili treća verzija niti set niti rinfuza jednostavno ponudiš što imaš i kažeš kakvo je stanje pa ako netko ima interesa ponudit će ti cijenu između seta i rinfuze.
Pravila za prodavače - obavezno pročitati prije postanja!
- pjurkovi
- Redovni član kluba
- Deni
Re: Pravila za prodavače - obavezno pročitati prije postanja
vjerujem da se pravila nece mijenjati zbog jednog upita. stavi da prodajes mijesano meso na kile i slikaj sve na hrpi. to ti je najjednostavnije

KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
-
- AFOL
Re: Pravila za prodavače - obavezno pročitati prije postanja
Kužim, da. Imam hrpu sortiranih kockica od koje želim prodati jedan manji dio. A od tih kockica se mogu sastaviti kompletni setovi.pjurkovi wrote:Setovi ne moraju biti sastavljeni, puno ljudi prodaje rastavljene u vrećici, ali ako nedostaje neka kockica kažu to, svaki set ima popis kockica.
Ako imaš previše setova na hrpi i nedostaje puno kockica onda se to prodaje na kile, jer to nisu kompletni setovi. Zato cijena seta i je veća nego u rinfuzi, jer treba uložiti trud i sve kompletirati.
Ili treća verzija niti set niti rinfuza jednostavno ponudiš što imaš i kažeš kakvo je stanje pa ako netko ima interesa ponudit će ti cijenu između seta i rinfuze.
Onda ako mi se netko javi da bi kupio set, uzimam upute i tražim kockicu jednu po jednu.
I to nije nikakav problem, samo je malo dugotrajan postupak. Zbog toga mi je neizvedivo slagati više od 2-3 seta odjedanput.
Možda ih neću uspjeti prodati ili ću ih dati za iznos koji nije ni bio vrijedan tog truda.
Da, to bi upalilo da želim prodati sve odjednom.Deni wrote:stavi da prodajes mijesano meso na kile i slikaj sve na hrpi. to ti je najjednostavnije
Nema problema, sve 5. Možemo zaboraviti ovu temu.Deni wrote:vjerujem da se pravila nece mijenjati zbog jednog upita.