Too young to enter F2, Zoia and Vita are training in a local W6 league. The two sisters show a lot of promise for tandem motorsports, and with the unlimited support of their parents, they should stand on many podiums together.
Prije dvije godine nacrtao sam futuristički automobil i prema toj skici započeo sam veliku šasiju na daljinsko upravljanje, a kotači su bili iz Fat Boya. Od šasije sam odustao pa mi je drago što mi je došao drugi val inspiracije iz tog crteža, iako je model ispao značajno različit.
Papir na gornjoj fotki nije bio ravan pa izgleda da prednja svjetla stružu po tlu, ali na donjoj fotki je vidljivo da zapravo nije tako. Bijeli kotači su glumci i ne dodiruju tlo, a šasija ima gumene kotačiće na kojima se vozilo... vozi.
Podvozje - vrata dvorca .. Niceeee Još nisam ni skužio ova dva crna šiljata gumena dijela da si i to piknuo.. taman dobro dođu kada je potrebno malo savijanje.. Molto odlično!
Odlično izgledaju vozila. Za formulu mi je super izbor dijelova, od vrata, špiceva i prozora...
Futuristički je isto bombon, kao da su bajkovi iz Tron-a i transporter iz Alien-a imali crossover.
Močno i zanimljivo kao i uvijek, majstorski!