Ovo je popratni tekst uz fotku članka što ga je čitateljica priložila:
" Danas, kada se tiskane novine rijetko nađu u mojim rukama, rado se sjećam vremena kada sam svakodnevno kupovala Večernji list. Međutim, i danas je prva web-stranica koju ujutro pogledam, stranica Večernjeg lista. Htjela bih s vama podijeliti uspomenu na doživljaj koji se zbio prije skoro 25 godina. Preciznije, kratka vijest o tome objavljena je u Večernjem listu 1. listopada 1994. godine. Naime, moj mlađi sin je 30. rujna 1994. godine napunio dvije godine te sam s njim i starijim sinom, koji je tada imao devet godina, otišla na Ribnjak gdje su se održavali Lego dani. Vijest o tom događanju, naravno, pročitala sam u Večernjem listu. Kupivši novine 1.10. jako sam se iznenadila jer je kao ilustracija Lego događanja objavljena fotografija mojih dvaju sinova i mene, kako smo zadubljeni u gradnju kockicama. Naravno, kao uspomenu na to, sačuvala sam isječak iz Večernjeg lista te vam fotografiju isječka šaljem u prilogu. Nas troje smo naprijed u donjem lijevom kutu slike. Evo, i za nas je ovo obljetnica, ali dvadeset i peta. Za mene je također ovo obljetnička godina. Šezdeseta, ali pssst, nemojte nikome reći

) Puno pozdrava i sretno u daljem radu! Mirjana Č.Š. "
------
Srećom, bio sam u pravu pogodivši da je to negdje dokumentirano, jer tada uopće o održavanju takvih događaja se moglo samo saznati preko novina ili radija, rjeđe tva,
pa eto katkad si posebno sretan bio ako si kao čitateljica, velika joj hvala na ovome, i završio na fotki koja će joj uvijek bit draga uspomena.
Znači dvorac od 150 000 kockica, no ja ga se uopće osobno ne sjećam, da se točno to gradilo, moguće da jer kad sam ja bio, se tek počinjalo s nekim temeljnim zidovima.