Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

V-Borg auti - Rimac C1- str 43

Kreacije članova foruma i poseban podforum za ostale kreacije s interneta.
Sven_F
Počasni član kluba

Re: V-Borg auti - Land Rover natječaj - str 40

Post by Sven_F »

Da, to je bilo dozvoljeno zato da ljudi ne žale da oni nemaju toliko kockica i da se materijalno diskriminiraju, i na početku je to bilo ok jer su u ldd-u radili samo neki klinci i kreacije nisu ni imale šanse konkurirati, ali kako je došao StudIO koji ima ugrađeni izvrstan i foolproof rendering engine, sad je to postala velika prednost. Ne treba znati ni fotografiju i rasvjetu jer je sve uvijek savršeno, imaš sve boje i dijelove, uključujući krom makar i ne postoje, a nema ni gravitacije ni clutch power da te spriječi da napraviš nemoguće spojeve, možeš čak postaviti dijelove u koliziji. Na kraju onda možeš i nacrtati kreaciju jer cijeli medij gubi smisao.
Kristijan7
Redovni član kluba

Post by Kristijan7 »

Ne znam zapravo šta bi rekao na to.. s jedne strane mi je OK da pruža eto "svima" šansu da se natječu.. Na kraju balade, i "ti" koji imaš dobru ideju, maštu i brdo kockica - isto - možeš koristiti taj program pa sve jednako (i bolje) isfurat.. Jedino šta bi "suci" tj. tko god ocjenjuje najbolje radove.. trebao uzeti te neke stvari u obzir.. iznad svega sam MOC, a ne "atmosferu" jerbo je netko eto nakeljio mjesec u pozadinu ili mliječni put iznad svega..

Premda ViborŽe, na kraju dana.. zaboli te.. Land Rover ti prihaja.. javi dojmove kad dođe..
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Da, to se tak i meni čini. Dobro je to Sven rekao. Sve to gubi smisao ak možeš kockice stavit i da prkose gravitaciji i s ilegalnim spojevima. To je neš s čim će se oni morat suočiti. Dakle, u biti postavit neka pravila ako slažeš digitalno. Dakle pazit da ne koristiš dijelove u nemogućim bojama, spojevi moraju biti legalni i niš ne smije letjeti pa me baš onda zanima kako bi kreacije izgledale.

Na kraju krajeva istina, ne žalim, makar pikirao sam na onaj ruxak al kaj je tu je. :LEGO05:
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Hejahaj
Evo me dakle s još jednom IDEAS projektom pa Vas lijepo molim, ako Vam se model sviđa i ako mislite da zaslužuje Vaš glas, da mu date šansu glasanjem :LEGO07:
Više o samom modelu na IDEAS i FLICKR stranicama. Za sva pitanja sam otvoren :LEGO05:

Image
chofus
Pridruženi član kluba

Re: V-Borg auti - Rimac C1- str 43

Post by chofus »

Odlican. Nadam se da ce i Rimac vidjeti pa neka twitta ili objavi na drustvenim mrezama, mislim da ces brzo skupiti 10k :) Sretno!
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

O, pa fala puno. Nadam se i ja tome :LEGO05:
Last edited by V-Borg on 17. Oct 2020. 20:36, edited 1 time in total.
Kristijan7
Redovni član kluba

Post by Kristijan7 »

Bravo ViborŽe! Odlično izgleda.. odoh obaviti građansku dužnost :LEGO02: :LEGO01:
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Jeiiii! Falalalalala! :LEGO03:
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Ha ha, e da trebao sam znati da je to, u biti i logično je.

U svakom slučaju svaka čast :klanjanje: :klanjanje: :klanjanje:
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Hihi, nisi baš mogao znati. Teško je bilo za pogoditi ali eto. U svakom slučaju fala :LEGO05:
Post Reply