Haha... ovak... Netko je bio napisao negdje u vezi situacije s koronom i Zagrebačkim potresom - "da gledam film u kojem grad pogađa zarazna bolest i potres u isto vrijeme dao bih mu ocjenu 2 od 10". Isto to ja sad velim. Da mi je netko reko da će od kotača napravit drvo reko bi mu da je lud.
Odlično! Vidiš, netko tko u biti ne zna LEGO dijelove bi rekao da su ti dijelovi i namijenjeni za radit krošnje. Jedino mi s, nazovi "profesionalnom deformacijom" odmah seciramo sve i gledamo kak je netko dobio taj oblik i s čime.
Evo odlučio sam se napokon probati staviti nešto na LEGO Ideas kao nekakav test jer planiram par još ozbiljnijih projekata objaviti. A i mislim da je zanimljiva ideja kao i opis i backstory koji sam osmislio. Pa ako možete baciti oko, SUPPORTAT, pročitati opis i podijelit bio bih super zahvalan
Evo link:
Evo slike jedne kreacije koju sam napravio još za vrijeme karantene.
To je kaciga is Ratova Zvijezda (Clone Wars), nosi ju lik "Gar Saxon". Vrsta je Mandalorian kacige, ali sa ovim dodanim rogovima i drugačijom bojom.
Napravio sam ju prvenstveno za faks (DVK), jer nam je tema bila napraviti nekakvu masku za lice (ne covid masku). Pa sam ja odlučio od lega.
Nikad nisam nešto slično pokušao sagraditi, ali je na kraju čak donekle uspjelo. Naime nažalost je ispala manja pa ju ja nisam mogao nositi, ali mi je mlađi brat pomogao sa modeliranjem. Sada je u fazi povečavanja da ju i ljudi sa malo većim glavama mogu isprobati. Jedva se vidi kroz nju, ali nisam htio pokušavati sa transparentim komadime jer ne bi izgledalo kako sam htio.
Uglavnom dosta naporan MOC, ali finalno zadovoljan sa rezultatom. Trebalo je oko 3 tjedna za složiti. Možda u budućnosti video upute.
Ideš! Svaka čast! Nema veze kaj se ne vidi.. to je ionako samo za navuć po noći i stajat negdje u stanu i čekat da netko od ukućana ode pišat ili neš..
Jedna od nedavnijih kreacija iz Star Warsa.
Scena "Order 66" kada se Klonovi okreću protiv Jedia.
Moja je scena iz Jedi Hrama na planetu Coruscantu.
Coruscant je planet koji je jedan veliki grad, te sam kroz prozore hrama stavio
da se vidi ostatak velegrada (neboderi). Koristio sam dosta svjetla u kreaciji.
"Knightfall" je codename za ovu misiju. Trebalo je nekih 10tak dana da složim
dok sam bio u samoizolaciji. Gradio sam ju za jedno natjecanje koje sam na kraju pobijedio.
Ovo je samo jedna slika, u videu ih ima krcato.
Baš se potrudim odabrati najbolje slike pa ako hoćete bacit oko slobodno:
Imam i timelapse kreacije gdje se mogu vidjet neke tehnike koje sam koristio: