Ako imas strpljenja i zelis izvuci maksimum, ebay bidding. Ako bi radije riješio sve odjednom za nešto manje $$, ja bi kontaktirao nekog od Lego povijesnicara, npr. Francisco s oldbricks.com.
Znam nekog zagorca koji kao skuplja te vintage autice, ali mislim da je ovo malo iznad njegove kupovne moci.
Retro legići iz 1950/60ih
- Sven_F
- Počasni član kluba
Re: Retro legići iz 1950/60ih
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
-
- AFOL
Definitivno mi se nigdje ne žuri, a toga ima, što u originalnim pakiranjima, što samih autića.
Nisam još nikada koristio ebay kao prodavač pa bi se trebao ufurati u to kroz par dana.
Strpljen spašen kako se kaže
Nisam još nikada koristio ebay kao prodavač pa bi se trebao ufurati u to kroz par dana.
Strpljen spašen kako se kaže

- V-Borg
- Redovni član kluba
Zašto ja tak neš ne mogu nać na svom tavanu?! Joooj mene, još mi ovo izgleda ful u dobrom stanju.
Otkrio si blago u najmanju ruku. Dobro se raspitaj za cijenu. Možda bi i sam LEGO bio u stanju to otkupiti.

Otkrio si blago u najmanju ruku. Dobro se raspitaj za cijenu. Možda bi i sam LEGO bio u stanju to otkupiti.

moji setovi ako ikoga zanima: http://www.brickset.com/search/?ownedBy=Veeborg
- Turbo Charger
Buraz, to su ti jedno od prvih setova od LEGO-a.
Zlata vrijede.
Svaka čast na sreći što su čitavi!
Zlata vrijede.
Svaka čast na sreći što su čitavi!
- chofus
- Pridruženi član kluba
Prvo svaka čast na pronalasku. Ima još jedna sajt za aukcije, ljudi znaju stavljati i takve vintage setove i postižu jako dobre cijene -
https://auction.catawiki.com/a/t/105-lego-auction
Svakako i Legu ponudi tj. pošalji slike, gledao sam neki dokumentarac o onom njihovom sefu gdje drže primjerak svakog seta pa im možda nešto i fali. Vjerujem da bi bili velikodušni.
https://auction.catawiki.com/a/t/105-lego-auction
Svakako i Legu ponudi tj. pošalji slike, gledao sam neki dokumentarac o onom njihovom sefu gdje drže primjerak svakog seta pa im možda nešto i fali. Vjerujem da bi bili velikodušni.
-
- AFOL
Koga točno da kontaktiram?
Last edited by Marin on 10. Jul 2017. 18:18, edited 1 time in total.
Reason: Nepotreban citat...
Reason: Nepotreban citat...
- dudek
LEGO bi vjerojatno za uzvrat ponudio novi LEGO. Osim toga, postoji "riznica" sa svim setovima ikad proizvedenim u Billundu. A koga točno kontaktirati, LEGO.com?
-
- AFOL
Hvala hvala, između ostalog posjetio sam lego store u areni i poslao upit na vise mjesta pa sad kaj bude.
- Sven_F
- Počasni član kluba
Ima vise tih arhiva, ali onaj koji koriste dizajneri za ispiraciju nije 100% kompletan. Nije mi poznato koji setovi im fale i da li im je uopce bitno imati sve s obzirom da vise nemaju ni ovako prostora.
Tražim azil u Fabulandu
Flickr
Flickr
-
- AFOL
Na drugim forumima ljudi su mi preporucili da kontaktiram Garyja Istoka, jer je navodno cijenjen u Lego krugovima?
Zna li netko nešto o njemu?
Zna li netko nešto o njemu?