This is a place where LUGs (LEGO User Groups) from all over the world and LEGO loving individuals can share pictures of their MOCs, discuss LEGO and post other information about themselves and their LUGs. Everyone is welcome! :)
Drago mi je da vam se dopada. Turbo, stalno je bila otprilike ovolika gužva (za vreme takmičenja još možda duplo veća), samo u vreme ručka možda malo splasne.
Romanos, stubovi su njihovi, tj. od tržnog centra.
Koristimo ih samo ako mesto gde organizujemo izložbu ima svoje, a inače radimo neke improvizacije sa stolicama, kanapima itd. Ove su doneli radnici centra tako da ih nismo prevozili, teglili, što je jako dobra stvar jer su dosta teški. A služe dobro, mada i posetioci su dosta disciplinovani tako da tek po neko dete nekad prođe ispod.
Vazda bila najbolja prepreka! A može se posetilac i lepo nasloniti:
Šalu na stranu, lepa, posećena izložba, a ja bih posebno pohvalio kutak sa Džonijevim, Dardanelovim i TechnicKing-ovim radovima. Uživo videti, naravno zakon!
Jednom smo koristili te ograde, meni nisu bile nešto omiljene, teške su za transport i manipulaciju, a opet ponavljam, retko kad publika bude nešto previše napadna i retko kad nešto nestane, pa onda nam i ne trebaju toliko.
Hvala. Drago mi je da smo se upoznali, popričali i da su ti se svidele kreacije.