Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

76013 - Batman: The Joker Steam Roller (DC Super Heroes)

Detaljni i manje detaljni pregledi pojedinih setova.
Marin
Počasni član kluba

Re: 76013 - Batman: The Joker Steam Roller (DC Super Heroes)

Post by Marin »

@Vid: Kao i ostale setove, gledam ga primarno kao izvor kockica. Postoje iznimke, naravno.
...još nemam ni jednog Batmana, a i Joker mi se sviđa.

Dizajn seta je uvijek teško prosuditi dok ga nemaš u rukama, ali recenzije pomažu pa je tako ova recenzija učvrstila položaj ovog seta na mojoj listi želja.
Deni

Post by Deni »

po meni je dynamic duo funhouse jedini batman set kojeg vrijedi imati u kolekcionarske svrhe, osim ako se ne želi iskeširati brdo za arkham asylium. ima sve najbitnije likove, a ove ostale još dodaš i savršeno se uklapaju u koncept jokerovog klaunskog poligona
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
Star2705
Redovni član kluba

Post by Star2705 »

Odlična recenzija :D a i slike uopće nisu loše.

Nisam baš općenito gledala Super Heroes setove ali ovo izgleda SUPER. Baš me sjetio Božićnih Batmana na TVu :D
Valjak (korištenje suncobrana za kotače), i minifigure su odlične! Robin, Batgirl, Joker... točno vidim Jacka Nicholsona :) Jedino mi se cijena čini baš nekako dosta visoka, no možda je to zbog toga što mi taj tip setova nije inače interesantan.
Last edited by Star2705 on 21. Oct 2014. 21:43, edited 1 time in total.
gogzzzz

Post by gogzzzz »

hvala na recenziji
kao sto su i neki naveli Jocker je wow ,i bilo bi ga ljepo imati u kolekciji predivnih figova
obzirom da nisam neki ljubitelj sarenih boja nije da bi se previse okoristio kockicama :LEGO48:
Deni

Post by Deni »

Upravo sastavio set pada kazem par rijeci.
Set me uspio iznenaditi tijekom gradnje i izborom kockica. Bas aam uzivao. Ipak, ima nekih nedostataka. Npr, joker ne moze ravno stajati ispod krova svog parnog valjka. Takodjer kabina je presiromasna i nije nes. Ali ostalo je bogovski.

Batmanova letjelica je mrak, pogotovo prednji mehanizam, makar u ispruzenom obliku i nije nes lijepa.

Jako lijep set i super kockice. Puno ih ima u vecem broju parova sto je auper stvar za mocere, aostale nisu pretjerano sarene. Cak se i cetri prozora dobiju.

Ugl preporuka, mislim da se isplati kupiti ga ;)
Image
KOCKICE NA FACEBOOKu!
"Information is not knowledge... Music is the best"
http://brickset.com/sets/ownedby-Deni
Dalbinho
AFOL

Post by Dalbinho »

Ajde baš mi je drago da se i tebi sviđa.

Da, Batwing je uživo zapravo skroz neloš. Puno ljepši nego što bi se po kutiji dalo zaključiti.

Ali ipak je steam roller zvijezda seta. Iako i po meni fali koji detalj u kabini.
Post Reply