L-RIDES
- Eustahije
Re: L-RIDES
Da malo sam sa sobom razgovaram na ovoj temi... zanimljivo mi je da nitko ništa ne komentira već šest mjeseci, a ja sam proveo nekoliko dana na tom linku proučavajući kakva čuda je lik napravio. Za pojedine vožnje se na internetu nađe i boljih rješenja, ali fascinira kompletnost likovog djela.
Malo se ježi koža kad se vide neka njegova rješenja - npr. rezanje plejtova mu je redovno, radi to valjda svaki dan za doručak.
Odbija, jasno, što mu je sajt dizajnom i tehnologijom... ono...
...zapeo u devedesetima valjda. Da bi se filmić pogledao, mora ga se downloadati.
Evo ipak i kompilacijica s jutubija:

Ono što se tu ne vidi jasno, a bitan je element, jest da je svaka vožnja putujuća, spakira se na kamion i preveze, baš kao u mixer-setu 10244. Isplati se proučiti site.
(Ako opet nitko ništa ne napiše, javim se o ovome opet za pola godine.
)
Malo se ježi koža kad se vide neka njegova rješenja - npr. rezanje plejtova mu je redovno, radi to valjda svaki dan za doručak.
Odbija, jasno, što mu je sajt dizajnom i tehnologijom... ono...

Evo ipak i kompilacijica s jutubija:

Ono što se tu ne vidi jasno, a bitan je element, jest da je svaka vožnja putujuća, spakira se na kamion i preveze, baš kao u mixer-setu 10244. Isplati se proučiti site.
(Ako opet nitko ništa ne napiše, javim se o ovome opet za pola godine.

- Turbo Charger
- Galadriel
- Počasni član kluba
super izgleda.
al to rezanje plejtova je meni varanje. nije li poanta od postojećih dijelova složit nešto? reže li gordan plejtove i tajlove da dobije one fine detalje na svojim građevinama? ne reže, nego smisli drugo rješenje.

al to rezanje plejtova je meni varanje. nije li poanta od postojećih dijelova složit nešto? reže li gordan plejtove i tajlove da dobije one fine detalje na svojim građevinama? ne reže, nego smisli drugo rješenje.
- Eustahije
U redu, slažem se, nisam ni ja zadovoljan rezanjem plejta. Ipak, nalazim čovjeku i olakotnu okolnost: zapravo reže bejzplejt, koji je tanji od plejta - da kemija s plejtovima izgubio bi na mobilnosti... Hm.