malo da ozivim temu,
planiram napravit forumsku igru sa pravilima brikwarsa

bitka ce se odvijat u malenom gradicu izmedju vise frakcija. Sve ce frakcije imat jedan zajednicki quest i natjecat ce se protiv drugih da ga prve izvrse. Uz to svaka ce imat jedan skriveni za dodatne bodove. Pobjedjuje frakcija sa najvise bodova ili ona koja eliminira sve druge. Detaljnije o pravilima kad otvorim igru da vas ne zamaram sada

svaki igrac ce kontrolirat jednu frakciju koja ce imat 10ak vojnika i vodju ili ti ga heroja koji ce imat neke posebne sposobnosti. Format igre ce biti sljedeci...
otvorit cu temu sa slikama mape(gradica) i slikama svake od frakcija. Igraci ce izabrat koju frakciju zele po principu ko prije njegova

Nakon prijava krece igra. Igra se igra na poteze. Igraci mi salju zapovjedi za njihov potez na pm. Nakon sto svi posalju pm ja te zapovijedi odradim poslikam sve sto se dogodilo i stavim slike sa opisima u temu od bitke. Nakon toga primam zapovijedi za sljedeci krug i tako dok ne zavrsi bitka
Posto sam svijestan da forum posjecuju i mladji uzrasti svest cu nasilje kojega inace ima dosta u brikwarsu na minimum

(gore effects isl.)
Sama pravila igre su poduga ali cu u par paragrafa na temi od bitke napisat osnovna pravila da igraci mogu slat zapovijedi bez da moraju procitat svih 70ak strana pravila igre

Slobodno postavljajte pitanja, prijedloge isl.

Nadam se da ce vam koncept igre biti zanimljiv