pjurkovi wrote:Code: Select all
Igra se događa puno poslije III svjetskog rata. Visoka tehnologija se razvila, a ljudi
ima vrlo malo i žive u malih zaštićenim zajednicama. Svuda okolo vlada rasulo i gomila
radijacijom mutiranih ljudi i životinja, zombija itd.
Kako se igra: napravi se Wasteland scena i dobijaju se bodovi.
Gleda se izgled, priča i ekstra stvari u sceni npr. građevina, vozilo ili slično.
Scene mogu biti napadačke, graditeljske nema ograničenja.
Za početak je potrebno
1. kreirati 2-3 minifiga i neku scenu i automatski postaješ skitnica
2. odabrati ime družine/grupe
3. odabrati lokaciju na mapi i vrstu terena koji je na toj lokaciji npr. šuma, planine itd.
- ostali tereni će se definirati tokom igre
Drugi korak je zaraditi bodove i postati vođa grupe.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leveli i što je potrebno za njih: | Lista igrača i statusa
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ratnik/Skitnica - 2-3 minifiga 0 bodova | 1. Pjurkovi - (Wheel Nomads) - Vođa grupe - 1 bodova.
Vođa grupe ---- 3 minifiga 2 bodova | 2. Quatro - (Duo Pegla) - Vođa grupe - 0 bodova
Poručnik -------- 4 minifiga 2 bodova | 3. Sven505 - (Bounty Hunters i Ne-ljudi ) - Poručnik - 2 bodova
Pukovnik -------- 5 minifiga 3 bodova | 4. Hrczs1 - (Painkillers) - Poručnik - 2 bodova
General --------- 7+ minifiga 4 bodova | 5. Brickman X - (Preživjeli) - Pukovnik - 0 bodova
------------------------------------------| 6. Captain Rex - Aldin ( Oružane snage ) - Vođa grupe - 0 bodova
Dodaci kada se postane General | 7. Royal Flush
? | 8. Jony Prah - (Nozmb) - Skitnica - 0 bodova
? | 9. Karlo007 - (AK - 47)
? |10. Builderpipo (Apollo Alpha 6) - Vođa grupe - 0 bodova
? |11.lukica - (lijepi auto)
? |12.
? |13.
Dodatak pravila:
- broj minifigova u tablici je minimalni broj za taj status, a uvijek se može imati i više
K A R T A
| A | B | C | D | E | F |
--+----------------+----------------+----------------+----------------+----------------+----------------+
| Pjurkovi | |CaptainRex-Aldin| Otpadno | Karlo | Lukica |
1 | O O O | Šuma i | | područje | | |
| | | | Šuma | jezero | Vojna baza | Sven505 | Grad | Grad |
--+----------------+----------------+----------------+----------------+----------------+----------------+
| | Jony Prah | Napušteni | Brickman X | Hrczs1 | Srušeni most |
2 | | Odmorište | rudnik | | | |
| Autocesta | Autocesta | Autocesta | Autocesta | Autocesta | Autocesta |
| Royal Flush | | Radioaktivno | Brickman X | | |
3 | | Polje | područje Sven | | | |
| Pustinja | zombija |Tvornica tiberi.| Zombie Grad | | |
| | | | Horde | | |
4 | | | Evil | Zombija | | |
| | | Corporation | | | |
| Quatro | Captain Rex | | | | |
5 | Polja i | Aldin | | | Rudnik | |
| brezuljci | Liberty city | | | Tiberijuma | |
Višak iz Wasteland stories
- lukica
- Mlađi forumaš
Višak iz Wasteland stories
Last edited by lukica on 29. Nov 2012. 16:06, edited 1 time in total.
i always love lego city,XD
- Brickman
Re: Wasteland stories - Igra
lukica koliko ti imaš godina?
Jesi li pročitao pravila ponašanja ovog foruma?
viewtopic.php?f=40&t=2749
Jesi li pročitao pravila ponašanja ovog foruma?
viewtopic.php?f=40&t=2749
- lukica
- Mlađi forumaš
@Admin: slobodno izbrisi moje posteve, osim onog zadnjeg sa slikama. hvala.
Last edited by lukica on 29. Nov 2012. 17:47, edited 2 times in total.
i always love lego city,XD
- pjurkovi
- Redovni član kluba
@Lukica - ako nešto nisi siguran ili imaš pitanje pitaj me na PM (privatni mail), gumb se nalazi negdje dolje lijevo kod svake moje poruke. Onaj prvi post u kojemu su status i mapa mogu ažurirati trenutno samo ja. Ovako kada ju mijenjaš i šalješ unosiš zbrku i puno teksta tako da je teško pratiti ovu temu.
E da stavio sam te na F1.
E da stavio sam te na F1.
-
- AFOL
2.) Važno je lijepo pisati!
- Postovi moraju biti smisleni i razumljivi, nema potrebe ni smisla pisati postove koji ne prenose nikakve informacije. Koristite opciju "Preview" i pregledajte post prije objavljivanja istog.
- Ne pišite nekoliko postova za redom. Ako trebate još nešto dopisati, ili ispraviti vlasititi unos, prije nego su drugi komentirali vaš tekst - editirajte postojeću poruku.
Mislim da je Brickmanx mislio i na ovo.
LP
- Postovi moraju biti smisleni i razumljivi, nema potrebe ni smisla pisati postove koji ne prenose nikakve informacije. Koristite opciju "Preview" i pregledajte post prije objavljivanja istog.
- Ne pišite nekoliko postova za redom. Ako trebate još nešto dopisati, ili ispraviti vlasititi unos, prije nego su drugi komentirali vaš tekst - editirajte postojeću poruku.
Mislim da je Brickmanx mislio i na ovo.
LP