Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Top deset filmskih scena

Zanimljive LEGO kreacije koje ste našli na internetu ili drugdje, a nisu djelo članova foruma Kockice.
Post Reply
Eustahije

Top deset filmskih scena

Post by Eustahije »

Preko Indexa.

Četvorku nisam skužio. :LEGO20:

Neki će reći da se LEGO-religiju moglo slijediti i malo ortodoksnije, ali tko je od nas bez grijeha neka prvi baci brick. Lice naslovnog junaka u zadnjem filmu mi je odlično!
Galadriel
Počasni član kluba

Re: Top deset filmskih scena

Post by Galadriel »

kul. lijepo animirano, pogotovo prva scena. :LEGO04:
mislim da vako iđu:
1 - indijana džounz
2 - duh (patrik svejzi i demi mur)
3 - briljantin
4 - umazani ples (opet patrik svejzi)
5 - đejms bond i honey rider
6 - titanik, fkors (film koji traje tri ure a prava radnja počne tek nakon sat ipo)
7 - moje pjesme, moji snovi
8 - singing in the rain (jel on to polio vodom fire brigade set?)
9 - merlinka i sedam godina vjernosti
10 - ekstraterestrial
pjurkovi
Redovni član kluba

Post by pjurkovi »

Genijalno, gledao sam sve osim "Moje pjesme, moji snovi".
Eustahije

Post by Eustahije »

Ja čak mislim da sam Umazani ples nekoć i gledao (ili pogledavao), ali se letenja kroz gledalište nisam sjećao... :LEGO23:
Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

odvrti na 3:17
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

ja ga nikad nisam cijelog pogledala jer nemam želudac za takvu vrst filmova, al bacila sam oko tek tolko da kad kažem da mi se ne sviđa mogu reć da sam ga se prije toga bar potrudila pogledat. :D iz istog razloga sam i tvajlajte pregrmila. još uvijek mislim da bi tih par sati korisnije utrošila gledajući veš mašinu kako radi. :LEGO62:
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Super video a Gal, svaka ti čast! Ma sve si ih pogodila. Ja sam sve gledo i za sve sam imo živaca osim za moje pjesme moji snovi. Ne znam, imam nešto protiv mjuzikla. Jedini koji mi se kak tak svidio je My Fair Lady. Što se prljavog plesa tiče ma to je film mojeg djetinjstva, u biti mi se uvijek sviđao. Valjda zato što sam htio bit frajer koji dobro pleše :LEGO16: ... kad već spominješ Twilight. Ajme meni... Moja cura i ja smo prije par mjeseci pokušali gledati Twilight kad je bio na telki. Ajme meni - izazvao je salve smijeha a nije mu to bila namjera. :LEGO16:
Overlord
Mlađi forumaš

Post by Overlord »

E ko je spomenu twilight da mu podavim sve legiće i njega natjeram da to
gleda?!!!!!!!????

To je ono NAJGLUPLJI FILM SVIH VREMENA!!!!!!!!!!!
Izbljuvo sam se od glupoće tog filma i treba pobit pisce tog glupog djela! Oni su krivi da više uopće nema normalnih fantasy romana nego samo %$&#%£ vampiri! Gdje su nestali klasici poput harrya potter i LOTR - a!!?? Nedavno smo imali neku vrst upoznavanja s prevoditeljicom iz algoritmao i od oko 150 ljudi 1 knjgu harrya pottera ih je pročitalo oko 15 ak, a sve samo ja! Slična je priča bila i s LOTR - om. Čast iznimkama od novijih fantasy i SF romana, ali sad recimo u algoritmu ima oko jednog cijelog odjeljka knjiga koje su samo o vampirima! Naka crknu te beštije! Trebalo bi napravit MOC u kojemu se ubijaju likovi twilight sage ili nešto slično!

P.S: Ispričavam se na spamu, off topicu i mogućim uvredljivim komentarima za neke forumaše. Shvatite da nije ništa osobno, te da sam samo rekao što bi netko već jednom rekao, samo što sam prvi. Znam da sam vjerojatno i poneki ban zaslužio, pa moderatori, dajte mi ga ako mislite da ga toliko jako zaslužujem...
Emerald night - proud owner!!!
Overlord
Mlađi forumaš

Post by Overlord »

Jadan čovjek, samo se htio najest...

Sad valjda vidite što glupi twilight radi ljudima...
Emerald night - proud owner!!!
Electromaster
AFOL

Post by Electromaster »

Ajmo probat ne ić u off-topic. Makar moram napomenuti da je Harry Potter daleko od klasika. A vampiri su samo trend, kao i čarobnjaci do nekidan. I to trend koji je na izmaku, jer sad su nešto zombiji u modi zadnjih dana...

Što se same kreacije tiče, zanimljivo, ali pomalo oskudno odrađeno po pitanju detalja, scene se sastoje od svega par kockica. Što možda ima i svoju svrhu, kako bi se pažnja usredotočila na ključne elemente, ali opet je jako šturo u odnosu na originalne vizuale u tim scenama.
Izuzev toga, mislim da smo ovo već vidjeli negdje na forumu?
No matter where you go, everyone's connected.
MyAnimeList ~ Steam ID
Post Reply