swvi wrote:Haha, pa recenzija totalno briše negativan komentar od tebe.
I nemam nikakvih problema sa pramcem, sve je u redu. Normalno da ako imaš stariju verziju da nećeš kupovati noviju, ali ako voliš pirate i nemaš niti jedan gusarski brod, onda ćeš uzeti brick bounty. Tu staje svaka rasprava.
oprosti ali moram reći da s obzirom da posjeduješ tj. da si platio taj brod opravdavaš trošak koji si napravio pozitivnim komentarima te nemožeš biti objektivan, želim reći da trenutno taj brod košta 0.88 kuna za jednu kocku, čak niti neki licencirani setovi koji su inače najskuplji toliko ne koštaju po kocki, brod nema nikakve ekskluzivne dijelove (ne računam minifigure u tu priču) tako da moje mišljenje i dalje stoji kako je brod, prvo iskreno bezveze dizajniran naspram starijih brodova i trenutnog sea cow-a ako se on može računati pod piratski brod koji je iskreno spektakularan a drugo nikako nemogu opravdati cijenu brick bounty-a, moja 'realna' cijena za taj brod bi bila 500 - MAX 600kn, tako mi se čini kako LEGO namjerno želi loše napraviti pirate da prestanu sa njima više, neznam, moj dojam
samo da se kužimo, mene je samo zanimalo postoji li neki razlog osim 'želim imati lego official brod'
Deni wrote:Ja jedra nisam našao ispod 50kn kom

ha, sve ovisi koja želiš, nova, rabljena, itd. itd. ima ih od 0.50€ pa do 12€ komad