prva zgrada je pri kraju, iako nisam skroz zadovoljna kako je ispalo. napisat ću dolje uz fotke više detalja.
radi se o gradskoj kući, inspiraciju sam našla ''vozeći'' se mišem ulicama new yorka putem google street viewa.
kuća ima prizemlje i dva kata, a ispod prizemnog prozora će biti mali vrt. desno ide još jedna ovakva kuća.
zgrada ima otvoren stražnji zid i uređen interijer, tako da se može gledati sa svih strana.

gore će biti minijaturno potkrovlje i sivi krov. uz stepenice prema vratima ide i ograda, ista kao ova koja okružuje vrt. stepenice su prvo bile bijele pa sam na kraju stavila sive. sad se opet dvoumim i možda ipak budu bijele.

i tu dolazimo do onoga čime nisam zadovoljna. negdje sam krivo brojila studove i donji dio napravila za jedan stud prekratko, a gornji dio za jedan stud predugačak i sad mi je preveliko odstupanje. ovo ispod je trebalo ići direktno na donji dio, a ne biti ovako istureno pomoću bricka. prijelaz je trebao biti suptilniji. mislim da ću prizemlje morati pomicati za taj jedan stud.

stražnja strana. u prizemlju je ulazni dio, na prvom katu je dnevna soba i kuhinja, a na drugom katu će biti soba i kupaonica. nisam sigurna koliko sam zadovoljna odabirom tan boje za unutrašnjost gornjih katova. bilo mi je okej dok nisam dodala prizemlje. sad više ne znam.

ulazni dio. uz vrata možda dodam vješalicu ako nađem dijelove od kojih je želim složiti.

dnevna soba i kuhinjica.