EDIT: Tatasonični, pisao sam priče prije nego što si postao, nadam se da nije ispalo slično.
Pokušati smisliti nešto ne romatično sa ovom pričom, a da je pritom kvalitetno je

.
Idem pokušati.
(Ne)sretni redatelj11.Marko Lajtsejbr je redatelj na početku karijere. Čak ima i simptaično odijelo koje paše uz zanimanje.
Traži glumce za svoj prvi LEGO-strip: "Kako su iz Zelengrada navrh Plave gore stigli izvanzemaljci".
Našao je sve potrebne glumce osim onog za lik krupne izvanzemaljke koja redovito maljem o glavi udara svog
jadnog muža. Većina krupnih žena na koje je naletio su njega opalile maljčinom, gumenom, ali opet maljčinom.
Ostale su pucale na njega iz dvocijevke.4.Marko: Gospođo, gospođo, stanite! Uff, puff!
Vesna: Kome ti gospođo, smatraš me starom. Pazi se stari, imam crni pojas iz tae-kwon-doa, judoa, karatea, jiu jitsua i redovito idem na aerobik! Mogla bih ti ovaj bicikli kroz nos zabiti u grkljan!
3.Marko: Uff, nije ona baš za tu ulogu. Ali tako se na Balkanu privlače gledatelji. Zgodnim ženama!
Vesna: Ma šta mrmljaš sebi u bradu! 'Oćeš da te opandrčim i letit ćeš 20 studova daleko!
5.Marko: Tako daleko. Wow!
Vesna: Eto ga opet, nauči hrvatski majmune. Shvaćaš li uopće da te nitko ne čuje kad tako za sebe mrmljaš?
6.Marko: Oh, ma oprosti, malo sam blenuo. Samo te promatram.
Vesna: Otkad smo mi na ti? Ti se to meni upucavaš?!!? Imam dečka koji igra kao vođa navale u klubu hrvatskih entuzijaista
o američkom nogometu. I prestani kružiti oko mene!!!
7.Marko: Čekaj, hoćeš li glumiti u "Kako su iz Zelengrada navrh Plave gore stigli izvanzemaljci"?
Vesna: Goni se mali, i nabavi novo odijelo! TO nije način da si nađeš žensku.
8.Vesna: Hahaha, kako su ti tupavci slatki.
9.Marko: Evo ga, to je već dvadeset i treća danas.
12 minuta poslije...Marko opet susreće Vesnu na istom mjestu.2.Marko: Hej, pa otkud opet ti?
Vesna: Malo điram po kvartu. Kužiš? Krug po krug i tako uvijek pred sumrak 10.
2.Marko: Ali, pa koliko to traje? Kako ti se da?
Vesna: Kako se tebi da moljakati ljude po ulici za neki glupi film? Daj oglas u novine i riješeno!
A sad se makni da prođem.
3.Marko: Jesi li dobro razmislila o ponudi?
4.Marko: Hajde, znaš da ne možeš odoljeti glumi u mom prvijencu.
Vesna: Ajde, dobro, glumit ću u tvom glupom filmu. Dodatni novčeki uvijek dobro dođu.
5.Marko: Filmu...? Ne radi se o filmu, nego o LEGO stripu.
Vesna: LEGO stripu?!!? Pa tko normalan glumi u LEGO stripu?
2.Marko: Kako to misliš tko normalan? Pa i ovo će na kraju postati LEGO strip.
Vesna: ??!? Prihvaćam ulogu!
Marko: Aleluja, aleluja, aleluja!
TRAS!8.Vesna: Zapamtit će gospon "Pavarotti" da mi se ne dere pored uha.
11.Marko: Au, ta žena zna udariti.
Eto ga, jel' dobro?
Zbilja sam se potrudio.

EDIT:
Evo ga, opet sam pustio mašti na volju, odlučio se ne sramiti svoga djela i editirao ga.
Meni sada izgleda puno bolje.