Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

SERIJAL: Naplavljeni

Diskusije s portala storyatures.com
_ž_
AFOL

SERIJAL: Naplavljeni

Post by _ž_ »

Storyatures s ponosom predstavljaju:

Novi neočekivani i nikad viđeni ljetni hit serijal sa pravim morem i pravim suncem, da grije u siva i sumorna jesenja vremena!

NAPLAVLJENI
Vesela piratska balada u nekoliko pjevanja. Kamen gori, val se pjeni... naplavljeni, naplavljeni....

Naplavljeni - prvi dio
Image
Piratska balada u 23 morske slike

PARENTAL ADVISORY: može sadržavati neprimjerene psovke te asocijacije na seks i nasilje.
DarioD

Re: SERIJAL: Naplavljeni

Post by DarioD »

Sad ću ja ko neka francuska sobarica...
Ni poslije tri čitanja ne skužih. Kubura je bila u ruci i onda je netragom nestala, da bi se uspostavilo da ju mornar traži!? :LEGO13: Prije bih se okladio na svoju plitkost negoli na "pismoslikarov" propust... Ima li nešto zbog čega je to, a ne skužih? Ili je ovo zamka, da se vidi da li konzumenti prate radnju?
Ali bez obzira, more,... odlazak sunca na počinak... mmm imam osjećaj da osjetim posoljenu ariju u nosu... u ušima šum valova (možda visoki tlak :LEGO05: ). Divan prizor...

Vita jela, zelen bor...
Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

nee, to je ono ko u serijama kad netko kaže ''nema šanse da ćemo pasti u rupu'' i iduća scena prikazuje likove kako stoje u rupi. :LEGO05:
ovo gdje piše ''tri minute poslije'' govori što se dogodilo i bez slike na kojoj oni gube kuburu. zapravo, da postoji slika na kojoj se gubitak kubure događa, to ne bi bilo to, ne bi bilo vica. :LEGO04:
meni zakon. kliknuh srčeko na kraju. Image
TataSonicni

Post by TataSonicni »

Fakat pravo more i sunce! Grije bolje od Narggunskog!

I jedinstvo mjesta, vremena i radnje... živjela klasična drama!
Tko trči, ne hoda (C) Grunf 19xx
_ž_
AFOL

Post by _ž_ »

Naplavljeni - drugi dio
Image
Piratska balada u 25 morske slike

Stigla S01E02!
badj0
Pridruženi član kluba

Post by badj0 »

Predobro!
ex Domagoj905

Vratite Castle temu!

When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Eustahije

Post by Eustahije »

Opozorilo: Tekstualni link linka na prvi dio, a ne na drugi.

Baš krasne fotke, a i priča zanimljiva.
A zanimljiva je i kombinacija fotki i priče, na primjer ona situacija na kojoj je kapetan uslikan kako se već poklopio kapom za spavanje, a i dalje gunđa ispod nje.
I meni su zapela za oko (tj. za oba oka, znači nisam pirat) živopisna imena - hvala kapetanu što nam je otvorio put do njihove dubinske istine.

A kad smo kod priča, pitam se zašto me kapetan podsjetio na jednog drugog sjajnog pripovjedača:

Image
Legopwnage
AFOL

Post by Legopwnage »

Super je, sviđa mi se kako je kapetan pun priča, a naravno najbolje mi je što nakon svake "piratske činjenice" dolaz i i jedan "Zapamti to". Thumbs up! :)
Dark ages.
Ikariks
AFOL

Post by Ikariks »

Baš dobro napravljeno, a kapetan ej legenda, pravi morski vuk.

Svaki gusar može izdržati nekoliko mjeseci bez hrane i vode, ali samo 9 dana bez groga. :LEGO23:

Ili priča o onom tipu kojem se brod zaledio. Kuhar izaže i kaže nema groga, odmah svi pocrkavali i poludjeli. :LEGO23: :LEGO23:

Iako svaki morski vuk ponekad priča lovačke (piratske) priče, pa tako i ovaj. :LEGO01:
Moj Brickset
Moj MOCpages

Trenutno u dark ageu. :(
Galadriel
Počasni član kluba

Post by Galadriel »

odlična mi je ova priča. nisam još pregledala sve priče na štorijaturama, pa ne znam jesi dosad već radio nešto na sličnu foru, al super mi je to što si samo s dva minifiga i bez ijedne kockice napravio super priču. imena likova i njihove priče su zakon. i stvarno je duhovito i genijalno napisan dijalog, htjela sam tu pejstat najkul dijelove, al sam skužila da bi morala čitavu priču pejstat. :D super je anegdota o nestanku groga, krepala sam od smija na to. :LEGO23:
Pirat nije pravi pirat dok ne izgubi bar jedno oko i jednu nogu i jednu ruku, zapamti to!
:LEGO23:

:nestrpljivo čeka treći dio:

daj to prevedi na ingliš i dilaj okolo, šteta je da inozemna ekipa ne može ovo pročitat. :LEGO04:
Post Reply