Narggunska sunca - glava dvadeset i četvrta
Epska srednjevjekovna fantazija u 52 slika
Glava dvadeset i četvrta - u kojoj se razara i uništava. Naučit ćemo kako u svim sukobima uvijek ginu nevini. Jer drugih u sukobima obično ni nema.
Legopwnage wrote: Zmaj je predivan. Baš bi ga htio imat.
Istina, ali u pitanju je doza sebičnosti onih koji konzumiraju.... Od silnog čekanja novih epizoda, totalno zaboravljamo što je tebi plaća i hrana koja te pokreće... Ali ja priznajem da sam i ljubomoran na toliku količinu mašte i sposobnosti materijaliziranja svega ovoga..._ž_ wrote:I zadnje, nikad nitko nije komentirao ove najavne slike. Ja sam vrlo ponosan na njih...
Dobra ideja. Na žalost, Narggun je fail-ao ovu izložbu, ali to ne znači da će ga zaobići javna promocija. Imam još neke planove za njega, jednom kad se online objava dovrši i test čitaoci (tj vi) izraze svoje ocjene.DarioD wrote:Ludo (pozitivno naravno), ali nepraktično i rasipnički bi bilo da posjeduješ sve najavne slike koje bi zasigurno plijenile pozornost kao izlošci u TM-u uz pojedine scene Narggun-a...
_ž_ wrote:Pomalo naivna Eidina reakcija ostaje problem, zašto je tako lako povjerovala patuljcima. Al brijem da (...)
Jasno, kad kod njih živi Esstah! A i treba shvatiti njihovu nervozu kad su ostali bez dobavljača one masti koja im je služila i za ovdje i za ondje._ž_ wrote:Nisu svi patuljci takvi. To je samo pleme Gorrna koje živi na obroncima Gguna posebno gramzivo i pohlepno
Nije razlog nepoznat, barem kod mene. Ja sam, recimo, najavio posebni komentar za glavu XX, u najmanju ruku da detaljnije opišem svoju zbunjenost i izgubljenost glede tomakahovog komentara "Opatija izgleda još bolje nego prije" (kako prije? što prije? gdje prije?), a onda radost kad sam shvatio da se zapravo radi o Opatiji-bankomatu... A onda su se dogodile daljnje epizode i u svakoj zapravo toliko toga zaslužuje biti komentirano da se čovjek više ne snađe u tom moru obveza i štošta mu od onog što želi reći promakne, to jest zaboravi na to. Hajde da između dviju epizoda ima mjesec-dva, onda bi se moglo sve do u detalje komentirati, ali ovakvim tempom... ne ide, ma da se i na glavu postaviš. (Nemoj slučajno iz ovog izvući ideju da s objavom iduće glave čekaš tjednima... dogodili bi ti se masovni prosvjedi.)DarioD wrote:Postojala je nakana komentiranja (...) ali jednostavno iz nepoznatih razloga je izostalo.