Danas portal postoji na http://storyatures.lotrab.com, i mjesecima nije osvježen zato što sam se sa stvaranja kratkih zgodnih internet-friendy stripova, prebacio na stvaranje dva pregolema strip projekta (najavu jednog već možete vidjeti). A imao sam i nesreću što sam seljeći na drugi server pogubio sve dotadašnje ocjene i komentare,

Anyway, plan je slijedeći: Redizajnirati portal vizualno i strukturno na način da ga se jasnije poveže sa Klubom Kockice, kao svojevrsna "produžena ruka" foruma. Tamo bi i dalje/ponovo objavljivao LEGO stripove, ali i druge slične radove, sa željom da što više uključim i ostale forumaše (o tome više kasnije). Storyatures bi se pokušale okrenuti i drugim posjetiteljima, šireći malo svijest o LEGO kockicama kao mediju za stvaranje umjestnosti, ali i uz neizostavnu komercijalnu stranu: recimo, reklamiranje mogućnosti izrade modela po narudžbi i slično.
Sve u svemu, nešto kao art-portal, ali medij tog arta nije slikarstvo, kiparstvo, strip ili film - već - LEGO kockice. Kao vrata između našeg LEGO i vanjskog svijeta.
U stvari, sve zajedno nije puno različito od toga kako sad to izgleda, samo će biti ljepše, direktnije vezano uz forum (npr, stvari objavljene tamo će se komentirati ovdje, na forumu)i bit će ŽIVO, a ne bez posta 6 mjeseci; i najvažnije: bit će NAŠ zajednički portal, a ne samo nekakav moj.
Kako je datum objave Nargguna 8.3., portal će vjerojatno zaživjeti i ranije. To je plan.