Dragi gosti, za kreiranje novog accounta pratite upute na link.na/upute.pdf

Tenks

Suldanessellar

Kreacije članova foruma i poseban podforum za ostale kreacije s interneta.
Post Reply
Romanos
Upravni odbor

Re: Suldanessellar

Post by Romanos »

strasno, kako je dobro napravljano i jos vise koliko je to kockica ;;)
V-Borg
Redovni član kluba

Post by V-Borg »

Crkva, zapravo rekao bih katedrala prije izgleda fakat dobro. Dosta originalno. Aj baš me zanima kako će na kraju izgledat a i ove vilenjačke kuće su dosta zgodne
Hrczs1
Redovni član kluba

Post by Hrczs1 »

Jaaaaaako puuuuno mašte je ovdje utrošeno.
Vidim i truda pri nabavci dijelova...
Respektabilno u svakom pogledu.
Svidja mi se ova bijelo-lajt rozo-zlatna kombinacija na katedrali.
A najviše me zanimaju Steam-Punk pirati :LEGO29:
Čujemo se.., poz!
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

U toku nedelje zamlicu drugara koji profi fotka da dodje i uradi par fotki prvog spremnog broda. Ako ne bude mogao, improvizovacu nesto ja, koliko da steknete utisak kako izgleda

Sto se tice steampunk gusara, sto ce biti prekriven plavom tkaninom, a na nemu, izdignuto desetak cm, ploce od pleksiglasa, koje ce prezentovati vodu, sto ce omoguciti da sagradimo ostrva i ispod vode stavimo ajkule i slicno :) spremna je ona ogromna duplo ajkula, koja izgleda smesno u odnosu na brod :)

Do tada, ovo je jedna od kula u Suldanessellar gradu, Drow deo - bice jod jedna ista udaljena 4 48ce, spojena mostom

trio Fantasticus iz vaseg kluba koji je bio sad za vikend u Budimpesti mogao ju je videti uzivo :)

Image
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

krenuo sam sa pravljenjem drveta koje bi trebalo da bude na 4 48ce, 2x2, i evo par fotki, sa samog pocetka
drvo bi trebalo da bude seoce, sa par ulaza, kuca u sebi i sl, kao Kuldahar, ko se seca IceWind Dale-a :)

Ali ono zasto kacim slike je ono drvo u pozadini :D

Image
Image
Image
Azizi
Redovni član kluba

Post by Azizi »

Da,da Kuldahar.... :) kad si prvi puta spomenuo drvo pomislio sam da bi bilo fora da bide kao ono iz IWD, ali nisam se mogao sjetiti imena.
Belgrade`s finest
AFOL

Post by Belgrade`s finest »

Prva slika s leve strane, zanima me kako izgleda vojska, baci neki zoom, ako nije problem :)

Inace sjajan crveni dvorac :)
Image
Beogradski klub ljubitelja lego kockica
http://www.legija.rs
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

radi naziv Kuldahar drvo raste kao iz vode :)

Spojio sam sva cetiri 48 baseplatea da vidim kako izgleda zajedno. Drvo nije doseglo ni polovinu planirane visine, nazalost, ostajem polako bez braon kockica :)

KAda bude gotovo, uslikacu ga sa svake strane, tamo ka zidu nalazi se vodopad, i svaka je unikatna. npr, sa druge strane nalazi se bilbioteka sa cetrdesetak lego knjiga, i jos stotinjak improvizovanih :) i naravno, nije dodata sminka, koja uvek ide na kraju, ali ovo lisce koje postoji, crvsto je vezano, tako da sam morao da ga postavim za vreme gradnje. Bice bitno naci kompromis, da s epostavi dovoljno lisca da lici na drvo, a opet da ne bude pretrpano tako da se unutra nista ne vidi

Takodje trebam dodati gnezdo za orlove (iz lotr) i one 3u1 orlove kako prelecu, a da ne poremeti konstrukciju, sto znaci dobra osnova i puni trans clear kockica...

Image
Image
Tvrdica

Post by Tvrdica »

Wow :klanjanje:
Obožavam pratiti sve tvoje teme radi nevjerovatne veličine i detalja u svim radovima, a vidim to se nastavlja i ovoga puta (onih prvih par slika ranije na stranici su bila malo hmm.. 'varljive')
Angeli
AFOL

Post by Angeli »

ovo nije od ove teme, ali da ne otvaram novu bezveze, samo za dve fotke - onaj Steampunk brod, za vreme gradnje. Gotov je i zapakovan je, nazalost negde su se u hodu pogubile fotke gotovog, ali okej, evo, u toku konstrukcije:

Image
Image
Post Reply