Od mene za ovo natjecanje.., sve ostale kreacije biti će slikane ovim Isprike na neurednoj pozadini, Slamaskin mi je slikao jednu sliku, ali se ne vidi sa svih strana pa stavih ove sa moba. Hvala njemu na trudu... Eto.., poz!
Super. Sad kada je Hrc probio led, koliko da još držimo otvoreno ovo? Ako neko ima namjeru postat neka kaže pa ćemo pričeklat ako ne idemo dalje sa igom.
Hvala... Imam ja u izradi još SteamPunkovskog. Mogu ja pričekat druge. Dapače... Al stvarno mi nije jasno da nema interesa u ovoj beskrajnoj temi Kolko znam imamo "boema" u Klubu. Romantičara, darkera, punkera..? Rockera... Alternativaca...
Da, super je blic, ali i ovo kućište/poklopac iz kojih izlazi objektiv. Gumbići/zupčanici fino odabrani i strateški raspoređeni, a posebno mi je za oko zapela telefonska slušalica u ulozi kukice. (Ili držača remena?)
Hvala, hvala Tako je, držač remena. Mislim da se pravi dojam fotića stekne kad ga se stavi u ruku. Drago mi je da vam se sviđa. Plan mi je napraviti još predmeta u "stvarnom" mjerilu pa ćemo vidjet kako izgledaju svi na okupu.