Sada je od SW ostalo jos samo 7879 | Hoth Echos Base .
I ako iznende sa nekim ekskluživom.
Nadolazeći LEGO setovi - KOMENTARI
- vid051
- Brickman
Re: Nadolazeći LEGO setovi
Ne
.
I ja imam onaj iz 2007.
Set mi se sviđa, razlike u Naboo starfighteru
nove i stare verzije su to sto nova ima bolje figure, starfighter ljepše izgleda i
sigurno nemoa vise onaj stand sto se lako strga, a u staroj verziji je dobro za igru letenja, jer pazi, tamo dobijes jedan lijepi droid starfighter, oba dvoje imaju projektile za ispucavati. I što je najbolje, sve se figure mogu posloziti na set, tako da se nebi izgubile. Meni je ovaj novi više za igru u bazi, gdje se bore, manje za let i manje za kolekciju.
Evo moj komentar.
Nema kromirane dijelove, isto su siviTortillaBoy wrote: jedino to se meni čini ili ovaj ima kromirane djelove?

I ja imam onaj iz 2007.
Set mi se sviđa, razlike u Naboo starfighteru
nove i stare verzije su to sto nova ima bolje figure, starfighter ljepše izgleda i
sigurno nemoa vise onaj stand sto se lako strga, a u staroj verziji je dobro za igru letenja, jer pazi, tamo dobijes jedan lijepi droid starfighter, oba dvoje imaju projektile za ispucavati. I što je najbolje, sve se figure mogu posloziti na set, tako da se nebi izgubile. Meni je ovaj novi više za igru u bazi, gdje se bore, manje za let i manje za kolekciju.
Evo moj komentar.

- Ikariks
- AFOL
Security droidi.
:drolling_all_over_the_keyboard:
Droideka je prejadna.
Scale su do kraja fulali.
ZA droideke treba napraviti nove, posebne kalupe, a ne nas sve ovako živcirati s totalnim promašajima.
Letjelica mi je skroz bezveze, iako su dijelovi fora.

:drolling_all_over_the_keyboard:
Droideka je prejadna.
Scale su do kraja fulali.
ZA droideke treba napraviti nove, posebne kalupe, a ne nas sve ovako živcirati s totalnim promašajima.
Letjelica mi je skroz bezveze, iako su dijelovi fora.
- Plo Koon
- AFOL
DROIDEKA!TortillaBoy wrote:![]()
![]()
Droidenka!
prejadna je. Ova koju imam iz MTT-a je sto puta bolja.
Cijeli set je bezveze i totalno lame jer ono sto su prodavali prije 4 godine sad isto to prodaju s figuricom vise i dvije razlicite kockice.
- TortillaBoy
- AFOL
Tek sam sad išao usporediti s onom iz MTT-a i fakat je ova jadna prema onoj
A nažalost se moram složiti s ovim dolje, malo više sam promatrao set i potpuno promjenio mišljenje, jedino što mi je bolje je što ovaj novi ima bolje staklo i možda koji bolji detalj
Sad mi je čak drago da imam onog iz 2007.

A nažalost se moram složiti s ovim dolje, malo više sam promatrao set i potpuno promjenio mišljenje, jedino što mi je bolje je što ovaj novi ima bolje staklo i možda koji bolji detalj
Sad mi je čak drago da imam onog iz 2007.
- The lego Emperor
- AFOL
2254 Mountain Shrine:

2506 Skull truck:

Nije lose, nije lose...

2506 Skull truck:

Nije lose, nije lose...

- badj0
- Pridruženi član kluba
Prvi set
.
Drugi
.

Drugi

ex Domagoj905
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
Vratite Castle temu!
When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
-
- AFOL
Bok svima, nova sam ovdje. Mama sam jednog klinca od 6 godina koji silno želi Škorpionovu piramidu iz serije Pharaoh's quest. Vidim da ste spominjali taj set, međutim ne uspijevam ga nigdje naći. Je li se on uopće pojavio kod nas u Hrvatskoj, i ako je, gdje bih ga mogla kupiti? Hvala unaprijed, puno bi mi pomogla ta informacija. Pozdrav svima.
- Jony Prah
- AFOL
Zasad ga još nema u HR, ali prema najavama dolazi u 4. mjesecu u Brick Architect http://www.brickarchitect.biz/viridiana wrote:Bok svima, nova sam ovdje. Mama sam jednog klinca od 6 godina koji silno želi Škorpionovu piramidu iz serije Pharaoh's quest. Vidim da ste spominjali taj set, međutim ne uspijevam ga nigdje naći. Je li se on uopće pojavio kod nas u Hrvatskoj, i ako je, gdje bih ga mogla kupiti? Hvala unaprijed, puno bi mi pomogla ta informacija. Pozdrav svima.