Kako napraviti ____?
- Jony Prah
- AFOL
-
- AFOL
Re: Kako napraviti ____?
Ma imam paypal...sam teba neš skupit na njemu....hehhe

Stari nick "lego-oglasnik"
-
- AFOL
Rasprava o Brickforgeu premještena u drugi topic.
Pa eto,ako moderatori misle da pitanje zanimljivo za novu temu,molim ih neka premjeste..
Jer baš me zanima,razmišljanje drugih..
Stari nick "lego-oglasnik"
- gkunca
- Mlađi forumaš
Zanima me kako napraviti karnister za gorivo (treba mi za terenca).
- Marin
- Počasni član kluba
U kojem mjerilu, kojih dimenzija (barem otprilike), koji tip karnistera (okrugli, četvrtasti, s ručkom, bez nje, s poklopcem, s lijevkom itd.)?
- gkunca
- Mlađi forumaš
U mjerilu minifigova, sa ručkom, četvrtasti. Otprilike onakav kakav su u 2. svjetskom ratu imali amerikanci na Jeepovima.
- pjurkovi
- Redovni član kluba
- Marin
- Počasni član kluba
- gkunca
- Mlađi forumaš
Ok, hvala.
- pjurkovi
- Redovni član kluba
Teško je smisliti neki novi kanister koji bi bio toliko jednostavan i efektan tako da sam ja samo kopirao gotovo rješenje.
Za bačvu goriva koju stalno koristim sam našao rješenje u Flickr Technique grupi ali sam modificirao tako da ne režem i ne uništavam Lego dijelove.
I u zadnje vrijeme me je najviše impresionirala tehnika za pravljenje zečeva od Max Pointnera koje je koristio za sanke od Radagasta smeđeg, toliko jednostavno, a efektno. Ključni dio za glavu i uši je onaj koji je i Marin koristio za svoju micro formulu.

Za bačvu goriva koju stalno koristim sam našao rješenje u Flickr Technique grupi ali sam modificirao tako da ne režem i ne uništavam Lego dijelove.
I u zadnje vrijeme me je najviše impresionirala tehnika za pravljenje zečeva od Max Pointnera koje je koristio za sanke od Radagasta smeđeg, toliko jednostavno, a efektno. Ključni dio za glavu i uši je onaj koji je i Marin koristio za svoju micro formulu.